Eerder hebben we jullie al verteld dat een goede nachtrust in verband staat met de productiviteit van de volgende dag. Nu blijkt uit een onderzoek, dat is gepubliceerd in ‘The Journal of Management’, dat niet alleen een goede nachtrust je productiviteit kan verbeteren, maar dat ook een goede vrijpartij een bijdrage kan leveren aan je productiviteit.

Seks komt je werkprestaties ten goede

De gevoelens die vrijkomen bij een orgasme of een vrijpartij komen onze productiviteit de volgende dag ten goede. Door de hormonen die vrij komen zijn we de volgende dag in een beter humeur, kijken we met een positievere blik naar ons werk en krijgen we meer voor elkaar. Ben je ’s avonds dus te moe en heb je ‘geen zin’ omdat je de volgende dag ook weer veel te doen hebt? Dan lijkt het toch verstandig om nog even wat quality time met je lief door te brengen. Dat maakt hem blij, jou blij én je baas blij. Je hebt nog nooit zo’n goed excuus gehad om elke dag een orgasme te krijgen.

orgasme productiviteit FEM FEM

Niemand om mee het bed in te duiken? Masturberen krijgt hetzelfde voor elkaar en waarom dat goed voor je is lees je hier.