Wij zijn enorm fan van manifesteren. Je eigen wensen uitstippelen en visualiseren tot in de details, zodat je precies het leven leidt wat je voor ogen hebt. Klinkt als een droom, toch? Manifesteren wordt steeds populairer. Juist doordat het meer aandacht krijgt, ontstaan er ook meer technieken. De nieuwste techniek op het gebied van manifesteren is de whisper method.

whisper method
Bron: Pinterest

Wat is manifesteren?

Weet je niet precies wat manifesteren inhoudt? Wij geven je een kleine recap. Manifesteren is het veranderen van je dromen in werkelijkheid. Manifestatie zorgt ervoor dat je jouw dromen tastbaar maakt door er in te geloven en het aan te trekken. Het is niet alleen een kwestie van positief denken in de hoop dat het dan ooit een keer gebeurd. Het idee van manifestatie is dat je zonder twijfel zeker weet én gelooft dat iets écht gaat gebeuren en dat voor ogen houdt. Dit doe je door te gaan handelen naar je gedachten, gevoelens, overtuigingen en emoties.

Whisper method

Om dat perfecte huis, die nieuwe baan of die ideale partner te manifesteren kun je gebruik maken van de nieuwste manifestatie-techniek: de whisper-method. De bedoeling van deze methode is dat je een persoon in je gedachten neemt en vervolgens fluisterend aan deze persoon vertelt wat jij voor ogen hebt – doelen of dromen. Door ze uit te spreken en zo te visualiseren, maak je het meer tastbaar. Je staat er bij stil door het te vertellen.

Het werkt als volgt: je neemt een persoon in gedachten. Dit kan een familielid, vriend of partner zijn. Je beeld ze in op een plek waarvan jij denkt dat ze op dit moment zouden kunnen zijn. Vervolgens loop je in gedachten naar deze persoon toe, maar je doet alsof je onzichtbaar bent. Fluister drie keer wat je van deze persoon verwacht en geef deze persoon een kus op het voorhoofd. Daarna loop je in gedachte de desbetreffende kamer uit en visualiseer je dat deze persoon doet wat jij van hem of haar hebt gevraagd.

@hothighpriestess #manifest #manifesting #manifestation ♬ Like a G6 – Like a G6 Karaoke