White Chicks is het verhaal van Marcus en Kevin Copeland die allebei werken voor de FBI maar een grote drugsvangst verknallen. Na hun mislukte missie gaan ze aan de slag om de Wilson-zusjes (erfgenames van een groot hotel-imperium) te beschermen maar doen dit op een nogal onorthodoxe manier: ze vermommen zich als (de naam zegt het al) twee White Chicks – met hilarische gevolgen van dien. Na het succes van de film uit 2004 lijkt het erop dat we éindelijk een vervolg kunnen verwachten.

White Chicks vervolg FEM FEM

Als het aan Terry Crew ligt, de man die we allemaal kennen als Latrell Spencer in White Chicks, komt er gegarandeerd een vervolg op de film. Tijdens een interview met Us Weekly vertelde hij zelfde het volgende: “Ik zou dolgraag een vervolg willen! Ik blijf fit voor White Chicks 2! Ook al ben ik tegen die tijd 75 dan zou ik zeggen, ‘Ik ben er klaar voor!’ Ik zal er voor zorgen dat ik fit blijf want er komt gegarandeerd ooit een vervolg.”

White Chicks 2

Acteur Terry is niet de enige die zin heeft in een vervolg. Ook hebben de hoofdrolspelers en broers Shawn en Marlon Wayans ook iets van zich laten horen. Tijdens een interview van een programma van TLC gaf Marlon aan dat hij en z’n broer het er zeker over hebben gehad: “Als alles goed gaat, dat komt er een White Chicks 2.”

In 2015 had Marlon zelfs een foto op Instagram geplaatst met daarbij de tekst dat als het meer dan 300,000 likes zou krijgen dat ze een vervolg zouden maken.


View this post on Instagram

Show of hands who wants to see the sequel to this? 300,000 likes and I may make this our next movie

A post shared by Marlon Wayans (@marlonwayans) on

Wij zien hier meer dan 480,000 dus zou het dan toch….?

Lees ook meer over het vervolg op P.S. I Love You.