Ben jij degene die iedere zaterdagavond om half 9 klaar zit voor Wie Is De Mol, degene die de app gedurende de aflevering geopend op je telefoon heeft en degene die na afloop van WIDM ‘Moltalk’ op de voet volgt? Oftewel; ben je een echte fan? Dan hebben we goed nieuws, want je kunt Wie Is De Mol nu zelf ervaren tijdens een reis door Georgië.

tbilisi-wie-is-de-mol-reis-femfem

Cryptische aanwijzingen en opdrachten

Het is niet gewoon een vakantie door Georgië. Travel By Any Means organiseert namelijk een reis waarbij je je waant in het Wie Is De Mol spel. Meteen bij aankomst wordt de groep namelijk al in teams van 3 of 4 deelnemers verdeeld. Met je eigen Sovjet Bolide die je tot je beschikking krijgt, gaat de race van start. Je wordt compleet ondergedompeld in de cultuur van Georgië. Zo krijg je gedurende je zoektocht naar De Mol verschillende typisch Georgische versnaperingen.

Het spel

Je legt je route af door middel van aanwijzingen die je krijgt over je volgende bestemming. Om achter verschillende informatie te komen, zul je de lokale bevolking om hulp moeten vragen. Voor een WIDM-fan hoeven we dit eigenlijk niet uit te leggen, want deze ‘vakantie’ is WIDM in levende lijve. Je krijgt namelijk ook een mobiele telefoon mee, waarmee je om hulp kunt vragen, maar dit kost je uiteraard punten. De dagen bestaan uit een hoofdopdracht en kleine aanwijzingen waarmee ook punten zijn te verdienen. Gedurende 8 dagen wordt jij compleet ondergedompeld in de wereld van de populaire televisieserie en kun je zelf ervaren hoe goed jij werkelijk zult zijn in het vinden van De Mol.

1 mei en 4 juni zijn de data waarop het mogelijk is om deel te nemen aan deze reis. Bekijk hier de gehele inhoud van de reis. Houd jij wel van spelletjes, maar houd je het liever dichter bij huis? Bij dit spelletjescafé in Leiden vermaak jij je de hele avond!