Na twee decennia is het zo ver: iconisch zangduo Nick & Simon is uit elkaar. Dit maakten ze een aantal maanden geleden bekend en haalden alle krantenkoppen. De twee hebben de afgelopen 17 jaar een hoop geld verdiend, maar wie heeft er meer geld?

Wie is rijker Nick Schilder of Simon Keizer

Nick en Simon

Iconisch zangduo Nick en Simon begonnen samen met zingen toen ze nog op school zaten. De twee deelden samen deze passie en verschenen in de realityshow van Jan Smit, Gewoon Jan Smit, en kregen ze daardoor in 2006 een publiciteitsboost. Ze maakten hun debuutalbum, Nick & Simon, en deze verscheen ook in 2006. Het was een écht droomdebuut, ze behaalden tweemaal platina, ruim 140 duizend verkochte exemplaren. Wow!

Dus toen Nick en Simon een paar maanden terug bekendmaakten dat ze uit elkaar gingen als zangduo, was heel Nederland van slag. Geruchten gingen rond dat het tweetal ruzie zou hebben gehad en dát de reden zou zijn geweest van hun break-up. Volgens de muzikanten is daar niets van waar.

“Ik heb de gedachte toegelaten van wat als Nick en Simon stopt. Dat vond ik een prettige gedachte”, vertelde Simon aan tafel bij Jinek. Nick vertelde dat hij nog graag door had willen gaan, maar dat hij zijn compagnon begrijpt en support.

Wie is rijker, Nick of Simon?

De twee hebben van jongs af aan eigenlijk alles samen gedaan. Samen brachten ze nummers uit, gaven concerten en zaten in verschillende tv-programma’s. Toch laat Quote zien, dat er wel een verschil zit in het vermogen van de zangers. Hoe dan?

Nick Schilder zou volgens de Quote een persoonlijk vermogen hebben van ruim 2,7 miljoen euro, terwijl Simon Keizer over een vermogen van 4,4 miljoen euro zou beschikken. Een heel groot verschil! Hoe dat kan, weten we ook niet. Maar Simon is in ieder geval de rijkste van de twee. Good to know!