Hallo gezonde levensstijl waarbij je gewoon alcohol kunt blijven drinken! Waar we de Aldi voorheen zagen als supermarkt waar je als student je budget boodschappen ging halen zijn ze dit imago compleet aan het veranderen. Met de beste Gin van de wereld, Gin & Tonic ijsjes en de lekkerste rosé, komt Aldi nu met nog een knaller waar we heel blij van worden.

minder-calorieën-aldi-wijn-femfem

Wijn met de helft minder calorieën

De wijn die Aldi op de markt heeft gebracht, bevat slechts 52 tot 59 calorieën per glas, terwijl een ‘normale’ wijn toch als snel het dubbele bevat! En hij kost maar €4,-. Wij zijn nu al fan van deze light wijn met de toepasselijke naam ‘Featherweight’.

Vier varianten

En om het voor iedereen leuk te maken: er zijn vier verschillende varianten van deze wijn. Twee verschillende witte wijnen: de Sauvignon Blanc en de Pinot Grigio, plus een Zinfandel Rosé en een Merlot. Helaas moeten er wel concessies gedaan worden, willen we toch wijn aan ons dieet toevoegen. De Featherweight collectie bevat namelijk 5,5% alcohol, terwijl een normale wijn gemiddeld 12% alcohol bevat. Maar dit betekent dan weer wel dat je de hele avond wijn kunt drinken, zonder je schuldig te voelen én zonder de volgende ochtend wakker te worden met een kater.

featherweight-aldi-minder-calorieën-femfem

Helaas zijn de flessen momenteel alleen nog verkrijgbaar in Groot-Brittannië, maar we hopen heel erg dat deze wijn ook in Nederland in de schappen komt te liggen. En anders moeten we die ene vriendin die een stedentripje naar Engeland gaat maken maar heel lief aankijken om een aantal flessen mee te nemen.

Lees ook:

De hele dag gratis wijn drinken? Dat kan bij deze wijnfontein in Italië!