Droom jij er stiekem van om influencer te worden? Dat je de wereld mag rondreizen met de leukste merken en daarvoor ook nog eens betaald krijgen? Eerlijk, wat betreft originaliteit is het opvallend dat veel mensen (influencers) niet meer uniek zijn qua content dus wil jij écht opvallen, dan hebben we een droomvacature voor je gevonden met als bonus: je mag veel wijn drinken.

wijn influencer FEM FEM

Wat is een wijn influencer?

Eigenlijk precies wat je denkt. In plaats van kleding en gadgets te promoten, krijg jij betaald om wijn te proeven. Marketing technisch is het inzetten van influencers goed, dus waarom ook niet voor zoiets? Het merk Rosé All Day heeft een vacature openstaan waarbij je betaald krijgt om wijn te drinken. Het bedrijf is op zoek naar iemand die ze mee kunnen nemen naar hun Franse kasteel om daar verschillende soorten rosé te proeven. Dit komt gepaard met een flinke geldbedrag en krijg je als titel ‘wijn-influencer’.

Hoe kom je in aanmerking?

Je moet hiervoor wel meedoen aan een wedstrijd. Op 8 juni start de wedstrijd, zeer toepasselijk ook op National Rosé Day, en om mee te doen moet je hun instagram account volgen en zelf ook een foto plaatsen met de hashtag #roséallday. Hoe vaker je het gebruikt, hoe meer kans je natuurlijk hebt.

Dus nogmaals, is het jouw goal in life om een influencer te worden én ben je een liefhebber van wijn drinken, dan is dit absoluut wat voor jou. En trouwens, wist je dat het mogelijk was om geld te verdienen op Instagram zónder influencer-status?