Ben je nog op zoek naar een mooi make-up merk die bijzonder is én ben je wijnliefhebber? Dan hebben wij het perfecte merk voor jou gevonden. Het Koreaanse cosmeticamerk Château Labiotte heeft verschillende producten op de markt gebracht met daarin je favoriete wijn. Ze verkopen wijn make-up zoals lipsticks, lippenbalsems, mascara en zelfs foundation. Wijn Make-Up FEM FEM

Château Labiotte

Château Labiotte heeft van alles in het assortiment. En bijna alle producten zijn in de vorm van kleine wijnflessen en wijnglazen. Zo heb je Wide Angle Mascara in de vorm van een wijnfles, wine lip tints in verschillende kleuren en smaken (zoals Shiraz Red en Merlot Burgundy), lippenbalsems in een wijnglas, wijnparfum, wijnnagellak en zelfs foundation(!). Alle verpakkingen zien er mooi uit en lijken net echte wijnflessen/glazen in het klein. Naast dat het goede Koreaanse producten zijn, staat het dus ook nog eens super leuk op je make-up tafel.

In de producten zit sepivinol, dit is een wijnextract. Deze stof geeft een verlichtend effect en verzacht de huid. Ook heeft het merk normale gezichtsproducten als anti-verouderingscreme, oogcreme, lipsticks zonder wijn, maskers, reinigingswater, oogschaduwpalettes en veel meer. Je kan de Labiotte producten kopen via de Amerikaanse website Labiotte US. Bezoek de website vooral een keer en bestel een leuk product voor de echte wijnliefhebber of voor jezelf.

Wijn make-up femfem 2 Wijn make-up femfem 3 Wijn make-up femfem 4 Wijn make-up femfem Wijn make-up femfem 5

Zo maak jij je make-up collectie duurzamer