Eigenlijk zijn wij altijd voorstanders van het drinken van een heerlijk glaasje vino maar als onze Koning jarig is dan hebben we nog meer reden om de kurk van de fles te halen. Wat betreft wijn hopen we dat je nog geen inkopen hebt gedaan voor aankomend weekend want wij hebben de beste wijndeals van deze week voor jullie verzameld. Speciaal voor Koningsdag, en eigenlijk ook gewoon voor je wijnvoorraad.

wijndeals week 17 FEM FEM

Albert Heijn

Bij de Appie hebben ze overduidelijk rekening gehouden met Koningsdag want bij het aanschaffen van 6 flessen wijn krijg je 10% korting. In de bonus deze week met een actie van 2 voor de prijs van 1 hebben we onder andere de Berberana White Dragon Viura Sauvignon Blanc en voor de liefhebbers van rood de Berberana Red Dragon Tempranillo.

Deka

Alle wijnen van Three Oaks uit Australië en Pampas del sur uit Argentinië zijn deze week 2 voor €6. Alle varianten van Gran Comensal uit Spanje zijn 2 voor €4,99.

Deen

Dit weekend betaal je €10 voor drie flessen wijn van Sensas.

Dirk

Alle varianten van de Zuid-Afrikaanse Tall Horse zijn tot zaterdag in de aanbieding; 3 voor €10.

Gall & Gall

Ook bij Gall & Gall is het al helemaal feest deze week want bij aankoop van zes topflessen krijg je 50% korting! Wat betreft witte wijn raden wij deze week de Oveja Negra Chardonnay Viognier aan met in totaal 40% korting waardoor je dus maar €4,49 betaalt in plaats van €7,49. Ga je toch liever voor rood, ga dan voor een boeiende blend van merlot, syrah en tempranillo uit Chili. Deze Palo Alto kan je deze week voor slechts €5,79 halen in plaats van €11,59.

Lidl

Bij de Lidl deze week krijg je 24% korting op de flessen sauvignon blanc, chardonnay heb je voor €2,99 per fles, een cabernet sauvignon voor €3,49 en heb je liever rosé ga dan voor de shiraz rosé voor €3,49 per fles.

Jumbo

De Tussock Jumper wijnen zijn deze week in de aanbieding bij de Jumbo: twee flessen voor €7,99. De druifsoorten die ze hebben zijn: pinot grigio, tempranillo, chardonnay, pinot noir, nero d’avola, moscato en vinho verde.

De weersvoorspelling met Koningsdag is niet al te best, dus nog meer reden om thuis een feest te organiseren. Dan weet je in ieder geval wat je in huis moet halen.