Na Koningsdag hebben we dit weekend uiteraard ook iets te vieren want 5 mei is het Bevrijdingsdag, dus reden genoeg om weer te borrelen. We hebben voor jullie weer even rondgekeken voor de beste wijndeals van deze week waar niet alleen jij, maar vooral je portemonnee, gelukkig van worden.

wijndeals week 18 FEM FEM

Albert Heijn

Bij de Appie scoor je deze week korting bij de flessen rosé. Zo heb je een tweede fles Château la Gordonne Rosé (lekker fris met intense aroma’s van rood fruit) voor de helft van de prijs en zo ook de tweede fles Listel Grain de Gris wat iets droger is qua smaak.

Deka

Alles van huize Gato Negro haal je deze week voor 2 voor 7 euro. Zo bespaar je ruim 3 euro op je flessen Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Merlot en Sauvignon Blanc.

Deen

Deze week bij de Deen haal je 3 flessen Danie de Wet voor €10.

Dirk

Alle varianten van Alto Plano (Merlot, Chardonnay, Cabernet Sauvignon en Sauvignon Blanc) haal je deze week bij de Dirk met korting – 2 flessen voor €6 euro.

Gall & Gall

Deze week een waanzinnige weekend deal bij Gall & Gall met 50% korting op alle flessen van La Palma Reserve. Ga voor een fles Chardonnay, Merlot of Carmenère en betaal maar de helft. Heb je zin in een stevige Rioja? Vanaf 6 flessen krijg je ook 50% korting bij Ondarre Rioja Reserva.

Jumbo

De Franse Jean Balmont wijnen zijn deze week 3 voor €10. Qua rood hebben ze een Merlot en een Cabernet Sauvignon. Heb je liever wit dan hebben ze als opties een Chardonnay, Sauvignon Blanc of een Viognier. Mocht je liever rosé in huis halen, ga dan voor de Cabernet Franc.

Fijn weekend alvast!

En oh ja, wil je een keer een dag lang gratis wijn drinken? Dat kan in Italië!