Jullie hebben een leuk begin van de avond gehad samen en er is zéker spraken van chemistry tussen jullie. Toch weet je niet zeker waar de rest van de avond heen zal gaan.. Wil hij met je naar bed? Deze signalen verklappen het.

Hij geeft je complimentjes over je uiterlijk

Wanneer hij zegt dat je er goed uitziet, of dat je outfit sexy is, is dit een heel duidelijk teken. Als hij met je naar bed wilt zal hij ook meer gefocust zijn op je uiterlijk dan je grappige persoonlijkheid (sorry, ladies).

Hij gaat dichtbij zitten

Als een man dichtbij je gaat zitten doet hij dit om bepaalde *intimiteit* te creëren. Als je merkt dat hij naarmate de avond steeds dichterbij komt zitten, dan is dit zeker een teken dat hij met je tussen de lakens wilt duiken.

Hij raakt je aan

Niet een creepy, inappropriate way. Maar gewoon op een subtiele manier. Hij raakt je schouder aan, haalt een plukje haar uit je gezicht of legt zijn hand op je been. Vooral de aanraking op je bovenbeen is een óverduidelijk signaal. Eén van de grootste als je het ons vraagt.

Hij stuurt je een berichtje later op de avond

Jawel, de zogeheten booty call. Wanneer hij je later dan 10 uur ’s avonds uitnodigt wil hij zeker seks met je. Dit is natuurlijk helemaal geen probleem, als je er hetzelfde in staat. Maar wees er wel van bewust dat dit berichtje puur voor lust is!

Hij zegt het

Oké, dit is best wel een no brainer. Sommige mannen durven er gewoon voor te gaan, en zeggen letterlijk dat ze met je naar bed willen. Er kan in ieder geval geen miscommunicatie ontstaan op deze manier.

Lees ook: De redenen waarom naar bed gaan met je ex geen goed plan is