Lange wimpers zijn de droom van iedere vrouw. We brengen ’s ochtends heel wat tijd door voor de spiegel in de hoop onze wimpers zo lang mogelijk te laten lijken. We kiezen dan vaak voor een liftende mascara in combinatie met de oude vertrouwde wimperkruller. Laatstgenoemde kun je vanaf nu beter links laten liggen. Losse poeder werkt namelijk veel beter. Benieuwd hoe je je wimpers langer maakt met losse poeder en mascara? Wij vertellen het je.

TikTok komt weer met een gouden tip

Natuurlijk leren we wederom één van de beste trucjes die we ooit hebben gezien via ons favoriete medium TikTok. Inmiddels hebben duizenden gebruikers de methode uitgetest en gaat het compleet viral. Ook wij zijn fan, want het werkt nou eenmaal perfect.

wimpers langer met losse poeder en mascara
Bron: Pinterest

Als je eenmaal de juiste mascara en de goede methode gevonden hebt, is het in model brengen van je wimpers een fluitje van een cent. Toch is het allemaal net wat lastiger wanneer je de smaak nog niet te pakken hebt. Dan blijft het een struggle om je wimpers de juiste lengte en kleur te geven.

Wimpers langer met losse poeder en mascara

TikTokkers rollen massaal hun mascaraborsteltjes in de losse poeder. Daarna zorgen ze voor genoeg mascara op het borsteltje en brengen ze het product aan op hun wimpers. Op die manier zorgt het losse poeder eigenlijk voor een soort primer op de wimpers, waardoor het meer structuur krijgt en de wimpers beter in model gebracht kunnen worden.

Na een kleine zoektocht kwamen wij erachter dat deze methode goed werkt, maar minder goed is voor de mascara die je gebruikt. Op Instagram vonden we de lifehack die ervoor zorgt dat je product ook nog eens intact blijft. Je gebruikt een ander kwastje om de poeder aan te brengen op je wimpers. Daarna breng je mascara aan zoals je gewend bent. Je zal merken dat je precies hetzelfde effect creëert op deze manier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUSAN YARA (@susanyara)

Lees ook: Huh: TikTokkers creëren een lash lift met vaseline