De nieuwste en laatste aflevering van Holland’s Next Top Model is nu op Videoland te zien. Finalisten Philip, Lando en Jazz hopen allemaal op de titel. Maar er kan maar één de winnaar zijn…

Holland's Next Top Model finale winnaar
Bron: @hollandsnexttopmodel

Dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Holland’s Next Top Model!

Geruchten

“Een grote poppenkast”, dat is wat JuiceChannel over HNTM schreef voordat het programma überhaupt van start was gegaan. Volgens het roddelkanaal was Jazz al uitgekozen tot de winnaar, terwijl wij als kijkers thuis de macht zouden moeten hebben over wie de winnende titel zou krijgen. Wij vonden de uitslag erg spannend. Is Jazz de winnaar of toch één van de andere modellen?

De geruchten gaan ook al een tijdje rond dat het programma een acteur zou hebben ingehuurd, Raphael. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer maakte dat bekend. Volgens de roddeltante zou Raphael een acteur zijn en zou het ‘model’ geld hebben gekregen tot aflevering negen.

Finale

De finale vond plaats in een leuk en knus plekje. Oud-kandidaten werden uitgenodigd en het was leuk om dit seizoen terug te blikken met zo’n laatste aflevering. Jurylid Yolanda Hadid was er ook, maar deze keer vanuit haar huisje in Amerika. Handig die technologie.

Uiteindelijk kwam het moment waar we allemaal op zaten te wachten: wie is de winnaar van Holland’s Next Top Model 2022? De winnaar zou niet alleen de titel winnen, maar ook een contract bij The Movement Models en een interview en covershoot voor Vogue Nederland. Niet niks! Dus, is Jazz diegene die de prijs mee naar huis neemt of klopten de geruchten toch niet? “Ja lieverdjes, het is zo ver”, zegt presentatrice Loiza Lamers tegen de finalisten. “De afgelopen 48 uur kon er gestemd worden. “De winnaar van Holland’s Next Top Model is… Lando”, maakt ze bekend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lando Yara (@hntm_lando)

Lando

Fantastisch nieuws voor Lando, want zij is de winnares van Holland’s Next Top Model 2022. Dik verdiend!