In Nederland is het op dit moment winter. Het is koud en vooral erg grauw, er zijn niet veel mensen die daar blij van worden. Wat is er nou lekkerder dan op dit moment met 25 graden (of meer) met je voeten in het zand te zitten? Hier zijn 6 redenen waarom jij in de winter op vakantie moet.

tot rust komen bij een social media bedrijf in de vakantie fem fem

1. In de winter is het goedkoper

De meeste Nederlanders gaan in de zomer op vakantie. Omdat er in de maanden van mei tot en met september meer vraag is, stijgt de prijs in vergelijking tot de wintermaanden. Kun jij buiten het hoogseizoen op vakantie? Dan kan jou dat een hoop geld schelen!

2. Minder massa tourisme

Zoek jij de zon op buiten het hoogseizoen? Dan is de kans een stuk kleiner dat je overal om je heen de Nederlanders eruit kunt pikken. Omdat je niet in het hoogseizoen op vakantie gaat, is het vaak een stuk rustiger.

3. Extra vitamine

Veel mensen hebben last van een winterdip en komen in sommige gevallen tekort aan vitamine D. Door in de winter op vakantie te gaan krijg jij die extra zomer boost en voel je je snel een stuk beter!

4. Je hebt iets om naar uit te kijken

Het is toch heerlijk om te weten dat je in het midden van de koude winterdagen gewoon een aantal dagen in de zon kunt zitten? Op die manier duurt de winter een stuk korter en is het in no time weer lente!

5. Iedereen werkt terwijl jij in de zon zit

Overal op social media zie je foto’s voorbij komen van dikke truien en winterjassen, geeft het geen heerlijk gevoel dat jij gewoon in je bikini kunt lopen?

6. Het is gewoon lekker

Dit heeft eigenlijk geen verdere uitleg nodig. Wie houdt er nou niet van om een paar dagen heerlijk te relaxen?

Lees ook: Zoveel dagen vakantie heb je minimaal nodig voor totale ontspanning