Het najaar begint en daarmee worden de dagen korter en het weer een stukje kouder. Niet iedereen kan goed omgaan met deze weersverandering, maar het is maar net wat je er zelf van maakt om de winter goed door te komen toch? De aankomende feestdagen met lekker eten en een knusse sfeer maken natuurlijk al veel goed, maar buiten dat is er nog veel meer te doen deze winter! Zo zijn festivals allang niet meer alleen voor de zomer en kunnen we in de koude periode gewoon door met maken van dansjes. Deze drie winterfestivals mag je in ieder geval niet missen aankomende winter én geloof ons dat wil je ook écht niet.

Schermafbeelding 2018-11-01 om 10.58.46

Georgie’s Garage

Net zoals het jaar hiervoor organiseert Georgie een festival in het najaar. Dit festival zal worden gehouden op 17 november op een nog onbekende locatie. Wat dit festival zo uniek maakt, is dat het net even wat anders is dan andere festivals. Het is kleinschalig en niet commercieel gericht, waardoor het enorm veel charme heeft. Het draait voornamelijk om vrijheid, artisticiteit, samen zijn en je gelijken vinden. En het allermooiste: dit wordt gedaan zonder de ruis van digitale communicatie. Op deze manier ben je niet de hele tijd bezig met het online platform en kun je je echt focussen op wat belangrijk is: je vrienden. Georgie zelf noemt het positieve isolatie. Niet alleen ben je even weg van de werkelijkheid, maar kun je dit ook doen onder het genot van fijne deuntjes, heerlijke hapjes en natuurlijk goede drankjes. Sta je open om social media even los te laten en in een vrije omgeving te zijn? Dan is dit absoluut een feestje voor jou, wat je niet mag missen.

georgies-festival-fem-fem

Elrow x STRAF_WERK

Jaja, dit is toch wel een heuse knaller hoor! STRAF_WERK is een zoals we allemaal kennen een van de leukste techno festivals om een dagje te vertoeven. Elrow? Als je hier wel eens bent geweest weet je dat dit minstens net zo leuk kan zijn! Deze twee samen zorgt dus zeker voor een spetterend feest. De line-up ziet er weer strak uit met de beste artiesten. Zo noemen we alvast een paar namen zoals Benny Rodriguez, Reinier Zonneveld en Adriatique. Dit dikke festival vindt plaatst in het altijd mooie Eindhoven. Met die Brabantse gezelligheid zit het dus zeker goed, want daar weten ze wel hoe je los moet gaan. Markeer dus even met een dikke stift 7 december in je agenda en trommel al je vrienden op voor een te gekke avond.

fem-fem-elrow-strafwerk

Valhalla

Nog zo’n topper: Valhalla. Dit festival vindt plaats in de RAI in Amsterdam. De formule van dit feest is dat het een indoor festival is met een enorm aanbod aan dj’s en diverse muziekstijlen, zo zit er voor iedereen wel iets bij. Tijdens eerdere edities was het festival wat meer gericht op house en techno, maar tijdens deze aankomende zevende editie zal er ook plaats worden gemaakt voor hip-hop en urban. Klinkt goed toch? Zo zullen Lil’ Kleine en Broederliefde hun entree maken, en ook Oliver Heldens, Colin Benders en de Sluwe vos zullen we terug zien. Er zullen maar liefst vier stages opgezet worden en met die belofte, belooft dit dus een waar spektakel te worden. Wij kunnen alleen nog maar zeggen: zorg dat je er bij bent, want dit wil je écht niet missen.

fem-fem-valhalla-festival

Wil je weten hoe festivals stress kunnen verminderen?