Puistjes, acne, bultjes of hoe je ze ook noemt: we hebben er allemaal weleens last van in ons leven. De één meer dan de ander. Puistjes kunnen op komen spelen in de puberteit maar kunnen ook pas opkomen na je twintigste (en later!). Hier heeft natuurlijk niemand zin in, en dus proberen we oplossingen te vinden om acne tegen te gaan. Toch blijkt dit soms een lastige opgave. Zelfs met een skincare routine en een goede dagelijkse verzorging blijven de puistjes aanhouden.

Gelukkig hebben we nu hét wondermiddel gevonden dat jou zo snel mogelijk van je puistjes af helpt.

Mario Badescu Drying Lotion

Misschien heb je er al van gehoord, of is dit product helemaal nieuw voor jou. Het goede nieuws is: het kan weleens dé oplossing zijn voor jouw acne. We hebben het over de Mario Badescu Drying Lotion. Het is namelijk inmiddels een geliefd product van velen voor zijn effectieve werking. Het merk is erg bekend geworden door het rozenwater, die bijna bij iedereen te vinden is in hun beauty stash. Tot voor kort was het nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar inmiddels mogen ook wij ervan genieten!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mario Badescu Skin Care (@mariobadescu) op

Wat doet het?

De drying lotion droogt jouw puistjes effectief en snel uit. Je stipt je puistjes aan met een wattenstaafje, met daarop de lotion, voordat je naar bed gaat. Door de nacht heen drogen al je puistjes uit en zijn ze zo goed als weg. Als dit niet in één nacht gebeurt, kan je het wat vaker opbrengen en zie je na een aantal dagen resultaat. Wel is het belangrijk om het een uurtje voordat je écht gaat slapen op te doen, zodat de lotion al iets is verhard en het niet kan uitsmeren op je kussen.

Wat zit erin?

De Lotion van Mario Badescu bevat o.a. de effectieve ingrediënten zwavel, zink oxide, talk en salicylzuur. Vooral salicylzuur blijkt uit onderzoeken erg effectief te zijn tegen acne en dringt diep door in de verstopte poriën. Het is daardoor een krachtig middel voor de ontstekingsgevoelige huid.

Ga jij de Mario Badescu drying lotion een kans geven?