En we hebben weer een parel van een woning gevonden in onze hoofdstad. Ditmaal een loft appartement met een koninklijke uitstraling maar stiekem heeft het ook wel iets weg van het huis van het Beest, het populaire Disneyfiguur uit de tekenfilm Belle en het Beest. Uiteraard zit er een ietwat hoge prijskaartje aan dit appartement vast maar mocht je zo rond de 2 miljoen op je bankrekening hebben staan, dan zou het zomaar van jou kunnen zijn!

wonen royal herengracht FEM FEM

Aan de Herengracht

Gelegen aan de Herengracht aan de ietwat rustigere kant van de stad staat dit loft appartement. Het is gelegen op de bel-etage waardoor je zowel uitzicht hebt op de gracht, maar ook een terras en tuin beschikt. Het appartement heeft verder een woonoppervlakte van 170m² met in totaal vier kamers, waarvan twee slaapkamers, een badkamer, aparte toilet en tuin van 26 m². Het appartement heeft ook nog eens een gigantische bibliotheek waardoor wij gelijk aan het film Belle en het Beest moeten denken. Oké, deze is wellicht wel iets kleiner dan wat het Beest heeft maar soit. Jaloersmakend is het zeker.

Herengracht 1 FEM FEM Herengracht 2 FEM FEM Herengracht 4 FEM FEM Herengracht 3 FEM FEM Herengracht 5 FEM FEM Herengracht 6 FEM FEM Herengracht 8 FEM FEM Herengracht 7 FEM FEM

Kortom, wij zijn verkocht en als we het geld hadden, hadden we het linea recta ook gekocht. Wil je nog meer binnenkijken bij de mooiste huizen van Amsterdam? Bekijk dan vooral ook dit huis.