Onze bioloog en dierenvriend Freek Vonk reist vaak de wereld over naar de mooiste plekken op zoek naar de meest spectaculaire dieren. Hoe veel prachtige landen hij wel niet heeft bezocht, je kent het gezegde: oost west, thuis best. Zo ook voor onze Freekie, die in totaal twee jaar heeft moeten wachten, maar nu dan toch eindelijk zijn droomhuisje heeft gevonden in, jawel, Den Haag.

Skyline, strand en zee

Twee jaar lang heeft Freek Vonk op zijn penthouse, waar hij rond de 1,4 miljoen voor heeft betaald, moeten wachten maar dat is dik de moeite waard geweest. Het is nu eindelijk af en het puike optrekje, gelegen op de zestiende verdieping, biedt een schitterend en betoverend uitzicht op de skyline van de stad Den Haag, het strand en de zee. Kan hij vanaf zijn balkon mooi vissen en vogels spotten.

Penthouse

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 200 vierkante meter en telt o.a. vier slaapkamers en een badkamer mét ligbad. Koken kan Freek in de zeer luxe keuken met alles erop en eraan. Verder beschikt hij over een geklimatiseerde wijnkelder en voor alle bewoners is er een fitnessruimte beschikbaar. Als extra service is er ook nog eens een personal assistant die de pakketjes voor Freek ontvangt, maar ook zijn pakken naar de stomerij brengt.

Bruisend Den Haag

Zijn de terrassen, winkels en restaurants straks weer open? Dan hoeft Freek Vonk enkel de lift naar de begane grond te pakken, het complex uit te stappen en binnen no-time bevindt hij zich in het bruisende en sfeervolle centrum van de stad Den Haag.

Nieuwsgierig geworden naar de foto’s? Begrijpelijk hoor! Daarom delen we hieronder met liefde!

Screenshot 2021-04-12 15.12.19 Screenshot 2021-04-12 15.12.15 Screenshot 2021-04-12 15.12.09 Screenshot 2021-04-12 15.12.04 Screenshot 2021-04-12 15.12.00
Beeld: Bekende Buren

 

Lees ook: Dit is de adembenemende woonboerderij van rapper Snelle