We wisten allemaal dat Montana Meiland druk bezig was met het opknappen van haar woning. Eindelijk is het af en het resultaat is er zeker. Benieuwd hoe het is geworden? Dat gaan wij jou laten zien. 

montana meiland woning

Nieuwe woning

Eind vorig jaar kocht Montana Meiland deze woning voor 685 duizend euro, die gelijk stond aan de vraagprijs. De hypotheek bedraagt ruim 487 duizend euro. Haar woning is 134 vierkante meter en heeft maar liefst vijf kamers waaronder vier slaapkamers, één badkamer plus nog een zolder. Het huis is verdeeld over twee woonlagen. Er is een gezellige woonkeuken en het huis beschikt zelfs over een enorme tuin van maar liefst 107 vierkante meter. 

Verbouwing

Montana heeft bij de verbouwing veel haar eigen handen uit de mouwen gestoken en is hard te werk gegaan. Na een aantal maanden flink geklust te hebben is het huis dan eindelijk af. Ze kan nu lekker gaan genieten van haar prachtige inrichting.

Zo ziet de woning van Montana Meiland eruit

Dat er veel in de woning veranderd is is zeker niet gelogen. Kijk maar naar de video’s! Montana heeft haar best zeker gedaan.