Douwe Bob die je waarschijnlijk kent als zanger, was ooit in het bezit van een hele mooie woonboot. Inmiddels heeft hij daar zelf al een tijdje geleden afscheid van genomen door hem te verkopen. Nu staat deze parel wederom te koop en wij laten je graag effe koekeloeren van binnen. Deze oude woonboot van Douwe Bob is namelijk écht perfect.

woonboot van Douwe Bob
Bron: Funda

Maak kennis met Douwe Bob

Misschien weet je wel over wie we het hebben, maar misschien ook niet. We zeiden het net al even, maar Douwe Bob kun je kennen als zanger. Hij wist bekendheid te krijgen na een deelname aan het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Naast dat hij ontzettend goed kan zingen, schrijft hij namelijk ook (zijn eigen) hele gave nummers.

Na dit programma begon het balletje langzaamaan te rollen en wist Douwe Bob zijn weg naar bekend Nederland te vinden. Zo mocht hij ons kikkerlandje vertegenwoordigen op het songfestival met zijn nummer Slow down, is hij inmiddels te horen in verschillende reclames op de buis, is hij voor heel even coach geweest bij The Voice Kids én was hij onlangs nog te zien in het programma De Beste Zangers. Kortom: dit talent zit zéker niet stil.

Oude woonboot van Douwe Bob

Maarre, al die verschillende dingen leveren natuurlijk wel een lekker zakcentje op en die heeft Douwe Bob ooit geïnvesteerd in zijn eigen woonboot. Het is alweer een hele tijd geleden, want hij heeft de woonboot zelf ook alweer verkocht. Nu lijkt de nieuwe eigenaar ook afscheid te willen nemen van het bijzondere plekje, want de oude woonboot van Douwe Bob is weer op Funda verschenen.

Pareltje

De woonboot waarin Douwe Bob ooit woonde, stamt al uit 1936, wat betekent dat hij al bijna 100 jaar oud is! Toch is daar weinig meer van te merken, want de boot is onlangs helemaal verbouwd en zo omgetoverd tot een paleisje waar je echt zonder problemen kunt vertoeven. Dat betekent dat je hier de komende jaren geen werk aan hebt, want het is hierdoor haast onderhoudsvrij. Dat is ook wel een lekkere gedachte, toch?

Enne, deze woning is op zijn zachtst gezegd dus echt een pareltje. De woonboot is te vinden in hartje Amsterdam, bij de Surinamekade, en is werkelijk van alle gemakkelijk voorzien. Niet voor niets hangt er een prijskaartje aan van €1.350.000 euro. Als je voor deze woonboot bent gevallen, mag je dus je spaarrekening wel leegtrekken. Maar goed, dat doe je dan natuurlijk niet voor niets. Je krijgt daar ruim 321 vierkante meter voor terug. Je vindt op de woonboot maar liefst vijf slaapkamers, een gloednieuwe en complete keuken met alles dat je nodig hebt en een badkamer mét inloopdouche, bad én sauna. Hier willen we zeker wel wonen dus!

woonboot van Douwe Bob
Bron: Funda
woonboot van Douwe Bob
Bron: Funda
woonboot van Douwe Bob
Bron: Funda
woonboot van Douwe Bob
Bron: Funda