Neem je een kijkje op de Instagram-pagina van Emily Ratajkowski, dan zou je denken dat ze iedere dag een bezoekje aan de sportschool brengt. Maarre, Emily haar work-out routine is gewoon super realistisch en haalbaar. Ze zorgt er gewoon voor dat ze het leuk maakt voor zichzelf om te sporten en op die manier blijft ze in shape. Wie wil dat nou niet?

Emily Ratajkowski Work-out Routine
Bron: @emrata

Emily haar work-out routine

Emily zullen we niet snel zichzelf helemaal ongelukkig zien maken met eindeloos veel oefeningen in de sportschool. Ze probeert vooral om sporten voor zichzelf leuk te maken, op die manier houdt ze het namelijk vol. “Als ik in mijn eentje naar de sportschool ga, dan is er een 50/50 kans dat ik echt ga sporten en mijzelf uitdaag. Dus de sfeer van een groep helpt heel erg goed voor mij”, vertelt Emily, die samenwerkt met STRONG By Zumba. Dat is een high-intensity programma die zich focust op cardio en kracht training.

Waarom werkt het zo goed?

Emily legt uit waarom deze manier van sporten zo goed voor haar werkt. “Ik ben ook iemand die, zelfs in een groep, veel gaat kletsen en afgeleid raakt. Ik denk dat dat het beste is aan mijn manier van sporten, de muziek zorgt er voor dat ik me compleet kan focussen”, vervolgt ze haar verhaal. “Je voelt je gewoon echt een superwoman¬†die zichzelf echt uitdaagt. Uiteindelijk werk je hierdoor veel harder en het is een veel betere en intensere work-out, zonder dat je het zelf door hebt.”

Sporten in de avond

Veel mensen beginnen hun dag met sporten, maar Emily doet dit liever ’s avonds voordat ze gaat slapen. Voor haar is het daarom ook meer een soort self care in plaats van een verplichting. “Hoe ik daarna slaap is voor mij een van de hoofdredenen waarom ik sport. Ik ben altijd aan het werk op mijn telefoon en ik denk dat dat veel invloed heeft op mijn slaap. Ook ben ik super gevoelig voor licht. Sporten werkt voor mij beter dan melatonine slikken. Vooral omdat mijn lichaam dan zo hard gewerkt heeft, dat mijn hoofd eindelijk rust kan nemen en ik denk dat dat zo waardevol is tegenwoordig. Ik wil niet als een bejaarde klinken, maar ik vind dat oprecht”, en wij zijn het helemaal met Emily daarover eens.

Lees ook: Oeh la la: intieme video Harry Styles en Emily Ratajkowski gaat viral