Yaël Isabelle is bekend door haar deelname aan de Bachelor waar zij probeerde het hart van YouTuber Thomas van de Vlugt te veroveren. Onlangs dat ze het ver heeft geschopt in het programma is dit haar niet gelukt. Na haar deelname aan de Bachelor is ze bekender geworden op Instagram. Yaël heeft nu meer dan 25 duizend volgers die ze elke dag een kijkje geeft in haar leven. Ook heeft ze inmiddels haar eigen podcast. Enne, in de nieuwste aflevering van die podcast, vertelt de brunette iets opvallends.

yael heeft gezoend met man uit de bachelorette
Bron: @yael.isabelle

Amsterdamse Mokkels

Na haar deelname aan de Bachelor is Yaël het influencerwereldje ingerold. Ze is actief geworden op haar socialmediakanalen en heeft inmiddels heel wat volgers die een leuk kijkje krijgen in haar dagelijkse leven. Naast dat de brunette veel op Instagram post, heeft ze inmiddels ook haar eigen podcast. Enne, dit doet ze niet alleen. Ze heeft namelijk een goede vriendin overgehouden aan haar deelname aan de Bachelor en samen met Sanne Ghislaine hosten zij de podcast Amsterdamse Mokkels.

Sanne en Yaël doen samen niets liever dan kletsen over het leven. De twee vriendinnen praten hun afleveringen vol met hun levenservaringen. Zo komen er leuke verhalen over exen naar boven,  hun avontuurtjes in bed en natuurlijk hebben de meiden het ook over wat ze mee maken tijdens een avondje uit. In de nieuwste aflevering van de podcast vertelde Yaël een opmerkelijk verhaal over wat er tijdens een avondje uit was gebeurd. Ze heeft namelijk met een van de mannen gezoend die aan het huidige seizoen van de Bachelorette mee doet.

Gezoend met een deelnemer

De meiden hebben dus beide meegedaan aan de Bachelor, het is dus ook niet gek dat ze in hun podcast het nieuwe seizoen van De Bachelorette bespreken. Sanne gooit een balletje op en vraagt aan Yaël of er een van de mannen voor haar uit sprong. Yaël begint te lachen en antwoord: “Nou, er sprong niet per se iemand uit, maar met één van die jongens heb ik dus laatst gezoend.” Sanne reageert verbaast en vraagt of dit echt gebeurd is.

“Dat was toen in de stad. Toen heb ik dus met hem gezoend”, begint Yaël het verhaal. “Ik wist helemaal niet dat hij meedeed aan de Bachelorette, weet ik veel. Hij vroeg aan mij of ik niet mee had gedaan aan de Bachelor, ik was wel echt lam dus ik weet het gesprek niet meer zo goed. Maar hij zei: ‘Ik zit in de nieuwe Bachelorette’. Daaruit heb ik opgemaakt dat hij niet ver is gekomen. Waarop hij antwoordde: ‘Nee, maar ik zit er wel lang in.'”

Helaas, Yaël kan niet vertellen wie de desbetreffende man is en vraagt aan de luisteraars wie zij denken dat het is.

Reacties

Na de oproep van Yaël barst het los in de reacties. De luisteraars van de podcast speculeren met elkaar over met wie Yaël heeft gezoend op die ene avond. In de reacties zijn er drie namen die eruit zijn gesprongen. De luisteraars denken dat het Matthijs, Oscar of Tjeerd is. Deze drie mannen wonen allemaal in Amsterdam, aka de woonplek van Yaël. En wij hebben iets opvallends geconstateerd. De brunette volgt maar één man van de Bachelor op Instagram. Enne, toevallig, volgt hij haar ook terug. Dit gaat om Oscar. Zou Oscar de man zijn die een gezellig momentje met Yaël heeft gehad tijdens een avondje uit in Amsterdam?