Fillers, botox of een borstvergroting: EOTB’s Yasmine is er niet vies van. De brunette maakt geen geheim van haar cosmetische ingrepen en durft zelfs toe te geven dat ze verslaafd is aan plastische chirurgie. In een nieuwe documentaire over cosmetische ingrepen vertelt Yasmine over haar bizarre verslaving.

EOTB's Yasmin

Nieuwe documentaire

We kennen Yasmine natuurlijk allemaal van haar deelname aan Ex on the Beach. Nu gooit de realityster het echter over een andere boeg en neemt de reality ster deel aan een ander soort programma, namelijk een documentaire over plastische chirurgie.

In de docu Chasing Beauty is te zien dat ze openhartig vertelt over de ingrepen die ze heeft laten doen en de resultaten deelt ze dan ook graag met haar volgers. Ook vliegt Yasmine samen met de documentaire makers naar Istanbul om een Brazilian Butt Lift te laten doen. “Ze halen vet weg op de plekken waar je het liever niet hebt en dan spuiten ze dit vervolgens in je billen”, vertelt ze trots. Ook laat de realityster weten dat ze stiekem wel verslaafd is aan plastische chirurgie.

Effecten van social media

Documentairemaker Cheeru Mampaey vertelt dat ronde billen en volle lippen anno 2022 het nieuwe schoonheidsideaal zijn geworden. Eigenlijk is dat een onrealistisch beeld en kan het alleen mogelijk worden gemaakt door plastische chirurgie. Cheeru was dan ook benieuwd wat de drijfveer voor sommige is om uiteindelijk toch deze gevaarlijke operaties te ondergaan. De documentaire laat zien welke effecten social media op ons zelfbeeld heeft. Kijken? De docu is vanaf 12 augustus op Streamz te zien.