De film After is een absolute aanrader voor liefhebbers van Fifty Shades of Grey. Waarom? Ten eerste omdat de film alles te maken heeft met een soortgelijk verhaal, maar dan met iets jongere hoofdrolspelers.

Schermafbeelding 2018-12-06 om 15.03.22

Waar gaat het over?

De film gaat over Tessa Young. Zij is een toegewijde student, een voorbeeldige dochter en een hele lieve vriendin voor haar middelbare schoolvriendje. Ze begint het eerste jaar van haar studie met heel veel motivatie. Daarbij denkt ze veel na over wie ze is en zou moeten zijn. Dat ‘perfecte’ leventje wordt flink in de war geschopt als ze Hardin Scott ontmoet. Deze jongen is mysterieus, donker en rebels. Tessa weet dat ze ver bij dit soort jongens vandaan zou moeten blijven, maar belandt op een avond tóch bij hem thuis. Ondanks alle waarschuwingen kan Tessa simpelweg niet bij Harden wegblijven.

Tessa wordt gespeeld door Josephine Langford. Dat deze naam je bekend voor komt kan ook heel goed, want zij is het jongere zusje van Katherine Langford. Katherine kennen we natuurlijk als Hannah uit 13 Reasons Why.

Kun jij ook niet wachten totdat deze film in de bioscoop verschijnt? We zullen helaas nog even moeten wachten, want vanaf 18 april 2019 kunnen we hem pas bewonderen.