Met een Videoland account heb je de serie ‘Younger’ vast voorbij zien komen en misschien al lang gezien. Speciaal voor de mensen die hem nog niet gezien hebben, brengen we een ode aan deze geweldige serie én hebben we goed nieuws voor iedereen die al fan is: er staat een nieuwe seizoen online!

serie Younger FEM FEM

Waarom deze serie een must-see is

Younger is een combinatie van geweldige humor (meestal droog, maar daar houden we wel van), sarcasme én wat natuurlijk niet mag ontbreken: romantiek. Het verhaal loopt als volgt: Liza (gespeeld door Sutton Foster) is een 40-jarige vrouw die nodig op zoek is naar een baan. Vanwege haar leeftijd is een nieuwe baan krijgen best moeilijk en daarom besluit ze om zich voor te doen als een vrouw van 26. Knap lastig zul je zeggen, maar zo komt ze uiteindelijk wel bij haar droombaan terecht (uitgeversfirma Empirical) waar ze haar zakenpartner en vriendin Kelsey (gespeeld door Hilary Duff) ontmoet. Het leven als een twintig-jarige gaat haar redelijk goed af: ze weet bijna alles over hashtags en scoort ze zelfs een vriend in de 20. Goed geregeld, maar het loopt allemaal toch net ietsjes anders dan dat ze hoopte.

New York scoort altijd

Ergens heeft het iets weg van Sex and The City en Gossip Girl. Ja, het verhaal van Younger is dan wel weer iets anders, maar de magie van New York is ook hier hartstikke aanwezig.

Kortom, een geweldige serie waar je hoe dan ook plezier aan gaat beleven. Én niet te vergeten, sinds 13 juni kunnen we ook iedere week een nieuwe aflevering van seizoen 6 verwachten. Ja je hoort het goed, seizoen 6 alweer. Maar voor iedereen die de show nog niet heeft gezien, hierbij de trailer van het eerste seizoen:

Heb je zondagavond niks te doen? Check de nieuwe film Murder Mystery op Netflix.