Het is weer zo ver: een nieuwe aflevering van de Hazes Dynasty. Hazoloog Yvonne Coldeweijer doet dan ook een bizarre onthulling over de meest besproken familie van Nederland: André Hazes en Monique Westenberg zijn alwéér uit elkaar. Nu al? Huh? Waren ze weer terug bij elkaar?

André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar
Bron: Instagram

André en Monique

André leek er zo zeker van te zijn: Monique is de ware. Vorig jaar december besloot hij om de moeder van zijn zoon (aka Monique), in een romantische setting ten huwelijk te vragen. Monique zei ja, maar niet veel later verbrak André de verloving omdat hij met Sarah van Soelen een romantische klik had gekregen. André kreeg na enkele tijd spijt van zijn switch, dus verbrak de relatie met Sarah in de hoop dat Monique hem zou vergeven.

Bij de Hazesjes kan alles in een mum van tijd echter weer helemaal veranderen. Hazoloog Yvonne Coldeweijer wist het namelijk zeker: Monique heeft André vergeven. Maar dat heeft ook niet al te lang geduurd. Hoewel Monique aangaf het (kleine) Dré ook zó te gunnen, zou ze veel te bang zijn om opnieuw een relatie met André aan te gaan. “Ik zou het niet eens kunnen”, aldus Monique, die wel nog met André op vakantie ging na de release van zijn docu.

Weer bij elkaar, en weer uit elkaar

Misschien heb je het helemaal gemist, maar misschien ook niet: André en Monique waren terug bij elkaar gekomen. Enne, dat was te merken aan heel veel dingen. Zo liet André voor Monique een tattoo op zijn hand zetten en zagen we regelmatig André voorbijkomen in de Instgram Stories van Monique. Momo had zelfs het naambordje van haar huis verandert naar Familie Hazes Westenberg. De twee woonden dus zelfs alweer samen. Maar nogmaals, bij de Hazesjes kan alles in een mum van tijd alles weer helemaal veranderen.

Want Yvonne Coldeweijer maakt een bizarre onthulling: André en Monique zijn alweer uit elkaar. “Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Moon”, schrijft de roddeltante. “Nu hij weer in de studio is gedoken met nieuwe schrijvers, heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen over zijn comeback en heeft hij haar (Monique) dus niet meer nodig”. Oh my! 

Bron: @lifeofyvonne