Ben je op zoek naar de laatste gossips? Dan ben je bij Yvonne Coldeweijer aan het juiste adres. Al twijfelen volgers van de juicekoningin daar de afgelopen tijd behoorlijk aan. Yvonne heeft namelijk een extra juice-pagina waar leden tegen betaling extra juice kunnen lezen, maar van extra roddels is er eigenlijk geen sprake.

Yvonne Coldeweijer
Bron: @lifeofyvonne

Telegram-pagina

Volg je Yvonne Coldeweijer op Instagram, dan lees je bijna iedere dag wel een sappige gossip of een scoop over een BN’er. Wil je nóg meer details van deze roddels weten? Of kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan biedt Yvonne tegen betaling, op haar extra juice-pagina, nog meer nieuwtjes aan.

Leden betalen voor deze speciale Telegram-groep €10 per maand om scoops van bekende Nederlanders te lezen. Yvonne heeft hier inmiddels al zo’n 60.000 leden, dus reken maar uit wat voor zakcentje de roddelkoningin hier aan overhoudt.

Niet veel juice

Naast haar eigen Instagram-account en Telegram-groep, houdt Yvonne zich ook nog bezig met andere zaken. Zo heeft ze een eigen kledingmerk, podcastserie en opent ze binnenkort haar eigen winkel. Een druk leven, waardoor haar Telegram-groep de laatste tijd (volgens haar volgers) niet goed gevuld wordt met juice. Het juicekanaal RealityFBI laat in een bericht op Instagram Stories weten dat leden van deze groep hierom not amused zijn.

“Een aantal van die leden melden dat de inhoud van de video van 15 augustus twee dagen laten in de Podimo podcast werd besproken, waar je 90 dagen gratis lid van kan worden”, deelt RealityFBI. “Het is echt om te huilen wat ze in haar Telegram-groep gooit, het is echt niet de €10 waard”, klaagt een volger van de groep.

Reactie Yvonne Coldeweijer

Vanuit Yvonne herself blijft het niet stil, aangezien de juicekoningin laat weten dat ze op dit moment erg veel aan haar hoofd heeft. “Lieve mensen, de juice komt er weer aan. Het is even hectisch. Ik ben met man en macht die winkel op touw aan het zetten. Het duurt nog een paar dagen en dan heb ik alles gefixt. Dan ga ik lekker juicen, ik heb er nu al zin in. En als ik terugkom ben ik weer helemaal de oude.” Wij zijn benieuwd…