“End of an era”, luidt de titel van Monica Geuze’s meest recente en laatste vlog. De brunette maakte gisteren veel emoties los toen ze vertelde dat ze na 8,5 jaar ging stoppen met vloggen. Maar dat was niet alles, want hierin vertelde ze ook dat het uit is tussen haar en Robbert. Volgens roddeltante Yvonne Coldeweijer is dit de reden van de breuk.

Yvonne Coldeweijer breuk Monica Geuze en Robbert

End of an era

“Ik heb geen idee hoe ik moet beginnen, maar ik begin maar met te vertellen dat dit mijn laatste vlog is”, opent Monica de video. “Het voelt zo raar om dat uit te spreken. De afgelopen 8,5 jaar heb ik mijn leven gedeeld, eerst dagelijks en daarna wekelijks. (…) Het heeft me zo veel moois gebracht en daar ben ik jullie echt ontzettend dankbaar voor”, gaat ze verder.

“Er is een droom van mij uitgekomen. Ik heb dankzij jullie mijn eigen toekomst kunnen maken. Ik leef mijn droomleven dankzij jullie, maar los van dat het superleuk is dat je dit je werk kunt noemen, brengt het ook een hoop verplichtingen met zich mee en ook een hoop privacy die je inlevert. Dat is de prijs die je betaalt.”

“Ik heb het gevoel dat ik nu in een fase ben waarin er heel erg veel verandert in mijn leven. En dat ik ook best wel veel struggelde met mezelf en wat ik wil in het leven, met alle ballen hooghouden als moeder, maar ook in je privéleven, relatie en vrienden”, vervolgt ze in tranen.

Uit elkaar

Maar dat is niet het enige verdrietige nieuws dat de presentatrice in de laatste vlog deelt. “Robbert en ik zijn uit elkaar”, laat ze weten. “We hebben samen besloten om uit elkaar te gaan”. In tranen vertelt ze het enorm moeilijk te vinden. Over de reden van de breuk laat Monica niet veel los, dat is volgens de BN’er iets wat ze graag privé wil houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer neemt geen blad voor de mond en onthult de échte reden van deze drastische break-up. “Dit zat er helaas al wel maanden aan te komen”, schrijft de roddeltante op haar Instagram. “Robbert vindt het namelijk heel interessant om rekeningen te betalen van andere meiden en daarna te proberen om met deze meiden op stap te gaan”, vervolgt ze.

En klaar is de roddeltante nog lang niet, zo vertelt Yvonne dat ze een juicy verhaal heeft gekregen van een spion. Deze spion heeft Robbert vaker op camera betrapt toen hij de hele avond aan het frunniken was bij haar vriendin in een café. Niet zo netjes. “Daarnaast is hij ook wel is zoenend gespot met een andere meid in de garage van het Conservatoriumhotel”, eindigt ze.