We kennen allemaal de succesvolle presentator Tim Hofman, maar kennen jullie ook zijn broertjes? Sam en Rijk Hofman hebben hun eigen carrière en worden steeds populairder, maar ze hadden vroeger wel een héle andere look.

sam en rijk vroeger foto throwback
@rijkhofman

De Broers

De twee broers werden voorheen altijd gezien als ‘het broertje van’. Daar is inmiddels verandering in gekomen want ze hebben nu beide hun eigen carrière. Rijk ging zijn oudere broer achter na en begon als presentator bij een YouTube-kanaal genaamd Concentrate, een paar jaar later mocht hij presenteren voor MTV. Voorheen maakte Rijk ook weekvlogs op zijn eigen YouTube-kanaal. Toen corona kwam kreeg hij geen presentatieklussen meer en is hij zich volledig gaan focussen op zijn YouTube-kanaal waar hij nu wekelijks een hilarische video op plaatst.

Sam is model en heeft zelfs mee gedaan aan het tv-programma Hollands Next Top Model, hij was te zien in het twaalfde seizoen. Hij doet nu niet meer zoveel met modellen werk en is zich vooral gaan focussen op zijn dj-carrière, maar door Corona was ook Sam een tijdje werkloos.

BROERS

Toen de broers allebei geen klussen hadden in de coronaperiode zijn ze samen een podcast begonnen en je raadt het niet, de podcast heet ‘BROERS’. Want ja, dat zijn ze nou eenmaal.

De podcast bestond afgelopen week al twee jaar. In die twee jaar zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste podcast van ons land. In de podcast bespreken de broers eigenlijk gewoon wat ze hebben meegemaakt, maar door de dosis aan humor die ze beide hebben is het enorm vermakelijk om naar te luisteren. De broers krijgen daarom ook vaak reacties dat hun luisteraars hardop moesten lachen. Met hun succesvolle podcast hebben ze zelfs meerdere awards gewonnen. Lekker bezig boys.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rijk Hofman (@rijkhofman)

Terug in de tijd

Sam en Rijk hebben inmiddels de looks te pakken en dus is het ook niet gek dat veel meiden een crush op de broers hebben, maar dit is wel anders geweest. De twee broers zagen er een paar jaar terug heel anders uit dat is te zien op een kiekje van Rijk zijn Instagram. We hebben ver naar beneden moeten scrollen want de foto is inmiddels al 6 jaar oud. Het is een typische ‘broers’ foto, in de club met allebei drank in hun handen. We hadden ook niet anders van ze verwacht 😉.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rijk Hofman (@rijkhofman)

De broers zijn inmiddels goed opgedroogd en zo zien ze er nu uit. Sam en Rijk, wij zijn fan van jullie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sam Hofman (@samhofman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rijk Hofman (@rijkhofman)