Zangeres en rapper S10 kreeg dit jaar de eer om Nederland te representeren op het Eurovisie Songfestival. Helaas had ze niet gewonnen, maar was ze geëindigd op de 11de plek. Nu maanden na de wedstrijd laat ze weten een album uit te brengen. Daarbij heeft ze ook voor een nieuwe coupe gekozen.

S10 nieuwe album
Bron: @s10s10xx

De Diepte

Met haar zelfgeschreven lied ‘De Diepte’, song ze op het Eurovisie Songfestival in Ukraine. Stien den Hollander aka S10 vertelde onlangs aan Jinek dat het lied nog helemaal niet af was toen ze deze opstuurde. ”Het was nog maar een demo.” Stien geeft aan dat ze gelijk een goed gevoel had bij het nummer. Ze had ook al een gevoel dat dit nummer gekozen zou worden, om op het Songfestival te zingen. Toch besloot ze ook een ander lied in te sturen, namelijk Hoor je mij, wat in haar nieuwe album te beluisteren is.

New hair new me?

Het langverwachte album van S10 mogen we morgen eindelijk beluisteren. S10 kan niet wachten om na twee jaar eindelijk haar album ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt’ te droppen. Dit meldt ze op twitter.

Op TikTok post S10 ook vol enthousiasme een filmpje met dat het nog twee dagen duurt tot haar album release. Nu inmiddels nog één dag. Dit doet ze met een nieuwe stoere coupe.

@s10sdonnie nog 2 dagen!! new hair new me????? #fyp #foryou ♬ Miss You (Sped Up Version) – _

De look van S10 maakt hiermee echt een statement. Ze is namelijk bijna onherkenbaar. We kennen haar met blond lang haar, maar nu heeft ze zwart haar met een rock hairstyle. En wat staat het haar goed!