Een hele middag shoppen in de ZARA om dan vervolgens lekker neer te ploffen in een ZARA Café. Klinkt als een droom toch? Nou, deze droom is werkelijkheid geworden in Dubai. Terwijl Nederland (en wij) enthousiast is over de recent geopende grootste ZARA-winkel in Rotterdam, gaat Dubai nog een stap verder met deze toevoeging aan de ZARA-familie. Enne, het is moeilijk om niet onder de indruk te zijn van dit ZARA Café in de Mall of the Emirates. Hier wil je gewoon naartoe!

ZARA Café Dubai

ZARA Café in Dubai

Wat dit café echt bijzonder maakt, is de slimme integratie van ZARA Home-elementen in de culinaire ervaring. Elk gerecht wordt geserveerd op prachtig ZARA Home-servies, terwijl drankjes worden gepresenteerd in stijlvolle items uit de Home-collecties. Dit creëert niet alleen een harmonie tussen mode en culinaire kunsten, maar wekt ook meteen het verlangen op om deze exclusieve stukken mee naar huis te nemen. Het café bevindt zich binnenin de grenzen van de ZARA-winkel zelf en breidt zo de algehele winkelervaring uit in de Mall of the Emirates.

Bij dit ZARA Café moet je dan ook niet te rekenen op een tosti of een bakkie soep. Elk gerecht en gebakje is namelijk doordrenkt met een kenmerkende ZARA-touch. Hierbij is het herkenbare logo subtiel maar indrukwekkend aanwezig. De menukaart is absoluut een genot voor het oog. De kaart bestaat uit een uitgebreide selectie verfijnde gebakjes, weelderige patisserie en een scala aan koffievarianten voor de veeleisende fijnproever. Dus eh, wil jij per se een frietje eten, dan raden we je toch aan om gewoon naar de snackbar te gaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Time Out Dubai (@timeoutdubai)

Audiovisuele ruimte

Het ZARA Café heeft werkelijk aan alles gedacht. De toevoeging van een audiovisuele ruimte, is eigenlijk al reden genoeg om langs te gaan bij deze ZARA. Deze ruimte biedt een ervaring op zichzelf en neemt bezoekers mee op een boeiende reis die hun zintuigen prikkelt en verbeelding stimuleert. Voor wie Dubai bezoekt, is een bezoek aan dit café niet alleen een culinair avontuur, maar ook een totaalervaring die de hele middag waard is. Klinkt als een droom toch, de hele dag in de ZARA doorbrengen?

Wij mogen dan wel de grootste ZARA in Nederland hebben, maar Dubai heeft ook een ZARA Café die onze wildste verwachtingen van de ZARA waar maken. Het is dus even wachten tot wij ook een eigen ZARA Café in ons kleine landje openen. Eén ding is zeker: stiekem hopen wij daar wel op bij het zien van de ZARA gebakjes.