Ben je dol op heerlijk ruikende geuren, maar huil je stiekem van binnen wanneer je de prijzen van designerparfums ziet? Geen zorgen, we got you! Want met deze dupes van Zara, lijkt het gewoon alsof je een mega duur geurtje draagt. Dus maak je klaar om geld te besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

zara parfum

Parfum

Als het gaat om parfum, is het niet ongewoon om verliefd te worden op een bepaalde geur, maar je vervolgens rot te schrikken van het prijskaartje. Maar wat als wij jou vertellen dat Zara enkele geweldige dupes heeft gecreëerd die vrijwel identiek ruiken aan jouw favoriete high-end parfums?

1. Zara Vibrant Leather – Dior Sauvage

Dit is een klassieker onder de geurfanaten. De Dior ‘Sauvage’ is geliefd bij velen, maar kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig heeft Zara de ‘Vibrant Leather’ geur gecreëerd, die bekend staat als een perfecte dupe voor deze favoriete mannenparfum. Enne, weet je wat het beste is? Het bespaart je niet alleen geld, maar de geur gaat ook nog eens lang mee en heeft een hoge kwaliteit. Dus waarom zou je meer betalen als je bijna hetzelfde kunt krijgen voor minder?

2. Zara Black Peony – Yves Saint Laurent Black Opium

Ah, Yves Saint Laurent ‘Black Opium’, een ware favoriet onder veel vrouwen. Maar laten we eerlijk zijn, het kan behoorlijk kostbaar zijn om deze geur in handen te krijgen. Gelukkig heeft Zara met hun ‘Black Peony’ een geweldige dupe gemaakt die bijna identiek ruikt aan de originele versie. En het leuke is dat deze geur niet alleen vriendelijk is voor je portemonnee, maar ook nog eens langdurig blijft zitten. Win-win!

3. Zara Rich Dark Exclusive – Tom Ford Black Orchid

Hier hebben we nog een klassieker: Tom Ford’s ‘Black Orchid’. Het is een sensuele en luxueuze geur waar velen van dromen om in hun collectie te hebben. Zara’s ‘Rich Dark Exclusive’ biedt echter dezelfde heerlijke mix van bloemen en kruiden als de Tom Ford-versie, maar dan tegen een fractie van de prijs. Dus waarom zou je al dat geld uitgeven als je een bijna identieke geur kunt krijgen voor veel minder? Slim, toch?

4. Zara Gourmand Addict – Viktor & Rolf Bonbon

Dit is er eentje voor de zoetekauwen onder ons! Viktor & Rolf’s ‘Bonbon’ is een heerlijke geur die doet denken aan snoepjes en lekkernijen. Gelukkig heeft Zara met hun ‘Gourmand Addict’ een geweldige dupe gemaakt die je doet watertanden.

5. Zara Ebony Wood  – Jo Malone Wood Sage & Sea Salt

Last but not least hebben we hier een dupe voor Jo Malone’s ‘Wood Sage & Sea Salt’. Het is een heerlijke subtiele en verleidelijke geur. Wedden dat je hier geen genoeg van kunt krijgen? Enne, wist je al dat de versie van Jo Malone de signatuurgeur van Megan Markle is? Kopen dus!

Je hoeft dus zeker niet langer je zuurverdiende geld uit te geven aan dure merkgeuren. Je kunt gewoon genieten van dezelfde heerlijke geuren voor een fractie van de prijs!