Schoonmaken, stofzuigen en dweilen: er zijn weinig mensen die dat écht leuk vinden. En al helemaal dweilen, is zo’n takkenwerk. Om er alleen al aan te denken, worden wij spontaan moe. De Zeeman denkt daar precies hetzelfde over, en besloot daarom een gaaf iets te ontwerpen, namelijk dweilslippers!

Dweilslippers Zeeman
Bron: Zeeman

Dweilen is nooit zo leuk geweest

Kan jij je die scene herinneren waarin Pipi Langkous dweilen onder haar voetjes bindt en door de kamer begint te schaatsen en op deze manier de vloer boent? Iedereen heeft dit ooit na willen doen, niet waar? De Zeeman heeft onze droom uit laten komen, maar dan door het in een nieuw jasje te steken. In plaats van écht dweilen onder je voeten te moeten binden, heeft de winkelketen voor een wat makkelijkere manier gekozen: dweilslippers. Huh? Ja, je leest het goed!

Het idee van ‘schoonmaakslippers’ is niet nieuw, maar sinds kort zijn ze ook te koop bij Zeeman. Enne, wie heeft nou geen gruwelijk hekel aan dweilen? Deze dweilslippers zijn dan ook onze redders in nood. Straks sta jij nog elke dag te dansen met die slippers om je voeten… dweilen is nooit zó leuk geweest!

Hoe werkt het?

Weten hoe deze mega leuke slippers werken, is ook niet geheel onbelangrijk. Gelukkig is het erg eenvoudig: maak een sopje met koud water en wat witte azijn, giet het in een plantenspuit en spray wat op de onderkant van de slippers én tada! Muziekje aan en dansen dat je zult doen! Welk voordeel hier nog meer aan zit? Je verbrandt er ook nog eens extra calorieën mee 😉

Je bent sowieso verkocht én dat snappen we meer dan goed. Wie wil deze pareltjes nou niet? Nu alleen de grote vraag: hoe veel kosten ze? Zoals we van Zeeman gewend zijn, kun je over de prijs niet klagen. Voor een paartje dweilslippers betaal je maar slechts €2,99. Kopen, kopen, kopen!

Dweilslippers Zeeman
Bron: Zeeman
Dweilslippers Zeeman
Bron: Zeeman

Lees ook: Dit bedrijf verhuurt shirtloze mannen die komen schoonmaken