Niet iedereen is van nature een pro in die vieze talk, en dat hoeft gelukkig ook niet. Toch maakt het je bedavontuurtjes een stuk spannender. Als je het nog nooit geprobeerd hebt, kan het misschien wat spannend klinken. Daarom geven wij je 10 zinnen die een man wil horen in bed, gewoon ter inspiratie.

zinnen die mannen willen horen in bed

Wat moet je tegen een man zeggen in bed?

Over het algemeen zijn mannen niet vies van een beetje vieze praatjes. Misschien heb je al wel eens een sexy appje of een spannende foto naar je lover gestuurd, maar écht dirty praten kan je bedavontuurtjes een stuk spannender maken. Geen idee waar je moet beginnen? Wij geven je 4 tips.

#1 Noem zijn naam

Er zijn haast geen dingen die een man liever hoort dan zijn eigen naam. Als je zijn naam tijdens het vrijen noemt, maakt dit het een stuk persoonlijker en dus interessanter.

#2 Vertel hem wat je fijn vindt

Dit is misschien wel de allerbelangrijkste tip. Niet alleen streel je zijn ego als hij iets goed doet, maar hij gaat ook hetgeen doen wat jij fijn vindt. Zo breng je jullie leven tussen de lakens naar een hoger level.

#3 Houd het kort

Mannen hebben geen zin in een heel levensverhaal wanneer ze met je bezig zijn. Houd het dan ook zo kort mogelijk als je iets spannends tegen hem wilt zeggen – zo zorg je dat je sexy talk niet afleidend is.

#4 Bouw het op

Stel, jij en je partner hebben dit nog nooit geprobeerd, het kan dan wat onwennig zijn om meteen all out te gaan. Bouw het daarom rustig op. Begin bijvoorbeeld met een compliment naar je partner.

10 zinnen die alle mannen willen horen in bed

Ik vind het super opwindend als je […]

Je bent zo sexy als je […]

Ik kan niet wachten om […] te voelen

Ik wil dat je […]

Ik ben zo […]

Ik vind het fijn wanneer je […]

Ik kan niet wachten tot […]

Wat wil je met me doen?

Ik wil je […] voelen