In een huwelijksbootje stappen? Lame! Met deze extreem avontuurlijke manier van trouwen vliegen jij en je partner je naar het altaar. Een eiland in California biedt namelijk de mogelijkheid aan om al ziplinend het ja-woord aan elkaar te geven. Je moet er alleen geen hoogtevrees voor hebben.

@Arpit Mehta
@Arpit Mehta

Stapje hoger

Test of jij en je toekomstige echtgenoot of echtgenote wel echt alles aandurven door over verschillende tokkelbanen van de ene naar de andere bruiloftslocatie te zoeven. Het Catalina Island Company biedt vier koppels de eenmalige kans om letterlijk samen de sprong in het diepe te nemen. Met het prachtige uitzicht ben je sowieso gegarandeerd van de beste trouwlocatie ever!

Programma

Het programma duurt drie dagen en is überluxe. Op de eerste dag maak je een korte boottour naar het eiland, waarna je incheckt in een werkelijk prachtig hotel. Vervolgens kunnen jij en je partner een activiteit naar keuze uitkiezen. Zo kun je bijvoorbeeld dolfijnen spotten in de oceaan of naar het Catalina Casino gaan. Het trouwen is nog niet eens begonnen en we dromen al weg…

@Arpit Mehta
@Arpit Mehta

De Grote dag

Als de grote dag eindelijk is aangebroken en jullie zowel de trouwangst en de hoogtevrees hebben overwonnen, is het tijd voor de ceremonie. Er zijn vijf verschillende ziplines en op elk platform zal een onderdeel van de bruiloft aan bod komen. Zo begin je met je geloften, tokkel je daarna naar de locatie waar je je eerste dans zal uitvoeren, enzovoorts. Avontuurlijk én  hartstikke romantisch dus! Helaas is het onmogelijk om alle gasten getokkeld naar de platformen te brengen, dus zullen jullie het moeten doen met een unieke privé-bruiloft. Na het zipline avontuur dineer je op een balkon met een fantastisch uitzicht over de haven. De volgende dag spendeer je in een privehut op het strand en geniet je van een eindeloze champagne bruch waarna je weer met de boot naar het vasteland wordt gevaren.

Onze verwachtingen voor onze bruiloft zijn inmiddels net zo hoog als de zipline zelf. Verloofde of niet – waar kunnen we ons opgeven??

Lees ook: Je kunt nu onderwater trouwen tussen de vissen