Met kerst achter de rug gaan we ons klaarmaken voor een ander feestje: Oud & Nieuw. Of je nu thuis blijft of op stap gaat, Oud & Nieuw is dé gelegenheid om je eens even lekker op te dossen. Het zoeken naar een leuke outfit is al 1, maar wat doe je met je haar? Hier vind je vijf partyproof kapsels, waarmee jij gegarandeerd smashing het nieuwe jaar in gaat!

Schermafbeelding 2018-12-27 om 15.25.55

Stralend het nieuwe jaar in

‘The Great Gatsby’ style

De jaren ’20 look is – zeker na het verschijnen van de film The Great Gatsby – helemaal hip. Een korte, krullende bob past perfect in dit plaatje. Heb jij echter lang haar? Niet getreurd! Met deze tutorial creëer jij gewoon een ‘faux bob’:


Opgestoken haar

Opgestoken haar ziet er altijd super mooi en chique uit. Om het er toch wat minder ‘streng’ of al te opgedirkt uit te laten zien is het een leuk idee om je haar half op te steken en half los te laten hangen. In dit handige filmpje heb je verschillende opgestoken kapsels waarin alles stap voor stap uitgelegd wordt:


Vlechtjes

Na het grote succes van de ‘donut’ in je haar, zie je opeens erg veel mooi opgestoken knotjes op straat. Het is natuurlijk wel zo leuk om een beetje te variëren met deze trend. Vandaar dat deze tutorial je laat zien hoe je met een sok(!) een knot kan maken, die je kunt opvrolijken met wat vlechtjes. Een trend met een hippe twist


Wavy look

Wat is er fijner dan lang haar waar je alles mee kunt? Precies! Niks! Je kunt zoveel variëren en wil je gaan voor een look waarbij je je haar los wil laten hangen? Ga dan voor een wavy look. Je krijgt dan prachtige volume in je haar en je houdt het classy en stijlvol. Perfect voor new years eve!


Half opgestoken

Wil jij ook een leuk party kapsel hebben? Dan is dit de ideale haarstyle! Het is mooi, simpel en het blijft de hele avond zitten. Je steelt zeker weten de show met dit mooie opgestoken kapsel en wie weet versier jij dan ook nog wel die leuke jongen aan de bar: succes verzekerd!