Hebben jullie al zin in morgen? Elk jaar weer in een dubio wat je aan gaat trekken. Hoewel het onze nationale kleur is, valt oranje niet bij iedereen in de smaak. Wij hebben drie looks op een rijtje gezet met één basic oranje (shirt die iedereen staat) voor Koningsnacht én dag.

De stijlvolle regenlook

Mocht je de weersvoorspelling van morgen nog niet hebben gezien, het is niet al te best. Om goed voorbereid te zijn zorg dan vooral dat je een regenjas mee neemt. En tip van ons als er toch regen wordt voorspeld; ga dan voor blote benen. Dit droogt veel sneller dan wanneer je een lange broek aan hebt.

Oranje Shirt FEMFEM
Rok FEMFEM
Nikes FEMFEM
Regenjas FEMFEM

De Koningsnacht look

‘S avonds wil je het wellicht iets spannender maken. Draag dan een slip dress over je shirt heen. Voeg wat hakken aan je look toe, een tas, en voilà, ready om ’s avonds op pad te gaan.

Oranje Shirt FEMFEM
Jurk FEMFEM
Mini Hak FEMFEM
Tas FEMFEM

De look om makkelijk mee door de stad te slenteren

Liever geen blote benen en eigenlijk gewoon opzoek naar een basic look wat er altijd goed uitziet én lekker zit? Jean, boots en een t-shirt. Altijd goed.

Oranje Shirt FEMFEM
Boots FEMFEM
Tas FEMFEM
Jeans FEMFEM

Ben jij een fan van vrijmarkten, alleen nog in dubio welke vrijmarkt het gezelligste is? Wij hebben de leukste vrijmarkten op een rijtje gezet.