Het is misschien nu nog ietsjes te koud om dit geweldige item te dragen, maar de maxi dress wordt zeker een favoriet aankomende zomer. Met deze heerlijk zittende jurk kun jij je overal vertonen: van een chic gelegenheid tot een strandfeest. Heeft deze eye-catcher jouw hart gestolen, maar weet je nog niet zo goed hoe je hem moet dragen? Wij hebben de leukste looks voor jullie uitgezocht!

Look 1

De maxi dress is ook ideaal om te dragen naar het strand. Het is en handig om snel over je bikini aan te doen en wanneer jij dan in de avond een hapje gaat eten of een feestje, kun je hem makkelijk aanhouden! Voeg deze leuke bamboo bag toe en schattige sandaaltjes en voor de zon nog een olijfkleurige flatcap en we hebben gelijk ontiegelijk veel zin in de zomer.

Maxi dress FEMFEM
Maxi Dress FEMFEM
Tas FEMFEM
Flat cap FEMFEM

Look 2

Comfortabel, makkelijk maar toch stijlvol? Wie wilt dat nou niet! Onder deze wrap dress kun je comfortabele loafers dragen. De perfecte outfit voor een zomeravond met wie dan ook.

Maxidress FEMFEM
Tods FEMFEM
Bag FEMFEM

Look 3

Wil jij meer kleur toevoegen aan je garderobe deze zomer? Dan is deze outfit perfect voor jou. Een paar fijne sandalen eronder en een tas in de lentekleur turquoise en je bent ready to go.

Maxi Dress FEMFEMn2
Slippers FEMFEM
Schermafbeelding 2019-04-12 om 10.07.06

Nu heb je jouw outfit compleet, wil je weten hoe je je hele lente look compleet maakt? Lees ook: Zo voeg je de lente toe aan je beauty look.