Heb je even geen zin in een skinny jeans? Dan is de track pants een ideale uitkomst voor jou! Benieuwd hoe je deze leuke broek het beste kunt dragen? Wij hebben toffe combinaties gemaakt voor elke gelegenheid. En nee, hij is niet alleen geschikt voor in de gym!

kappa-femfem

Deze trend wordt ook wel ‘Athleisure Wear’ genoemd. Eigenlijk letterlijk een combinatie van een sportieve stijl met vrijetijdskleding. De outfit is daardoor geschikt voor verschillende gelegenheden. Tegenwoordig zijn verschillende track pants eigenlijk niet eens meer gemaakt voor enkel de gym, dus kun je het eigenlijk nog wel een joggingsbroek noemen? Het comfort, de pasvorm, de zakken opzij en de elastische band zijn in ieder geval wel kenmerken van de joggingsbroek. Toch is er wel dergelijk een verschil in de stijl en het materiaal, waardoor een track pants en een joggingbroek toch verschillen. Afin, we kunnen de joggingsbroek in ieder geval niet meer wegdenken uit het straatbeeld. Wil je meer lezen over deze interessante trend? Download dan het E-book: ‘Hoe de joggingbroek de wereld veroverde: van sportbroek tot fashion item.’

Oversized blouse

Wil jij comfy de deur uit, maar toch met een classy touch? Ga dan voor een oversized blouse. Stop je blouse half in de broek, voor een speels effect. Voeg een paar metallic loafers toe, een matchend tasje én een petje voor als je een bad hair day hebt. Zo ben je klaar om te gaan!

blouse-femfem
trackpants-femfem
tas-femfem
pet-femfem
loafers-femfem

Heels

Misschien zijn hakken niet meteen de eerste schoenen die in je op komen als je denkt aan een track pants, maar het contrast tussen sportief en vrouwelijk is ontzettend stijlvol! Combineer het met een leuk bedrukt t-shirt en een opvallend tasje. Sporty chic!

Schermafbeelding 2018-03-02 om 15.45.41
pants-red-femfem
heels-femfem
tasje-femfem

Sweater

Ga jij liever lekker warm de straat over? Kies dan voor een stoere sweater die je makkelijk op de track pants kunt dragen. Een goed paar sneakers en een beanie: zo trotseer jij fashionable de kou.

brandy-femfem
pants-femfem2
fila-femfem
beanie-femfem

Ben jij fan van deze trend?

Zoek jij nog een leuke tas? Dit zijn dé tassentrends voor het voorjaar!