Triple S van Balenciaga, iedereen kent ze wel. Deze schoenen zijn tegenwoordig ook niet meer te missen op Instagram. Influencers lopen er in alle kleuren variaties mee rond. Ze noemen ze lomp, onflatteus? Wij vinden ze geweldige eyecatchers, maar hoe combineer je deze grove grote triple S van Balenciaga schoenen nou?

Balenciaga Triple S Fem Fem

Look 1

Waarom alleen oranje dragen op het partijtje van Willem? Samen gecombineerd met een lichte jeans en om de kleuren lekker terug te laten komen gecombineerd met een leren jack en de camera bag van Marc Jacobs. Love it!

Balenciaga Fem Fem
Coltrui Fem Fem
Topshop jeans Fem Fem
Wanderlust Fem Fem
Daily paper Fem Fem
Marc Jacobs Fem Fem

 

Look 2

Aarde tinten. Ze staan elegant, vrouwelijk en zijn bovendien gemakkelijk te combineren vanwege hun neutrale uitstraling. Samen met de hippe buideltas om het helemaal af te maken en je bent good to go.

Balenciaga Triple S Fem Fem
Blazer Fem Fem
Schermafbeelding 2019-02-06 om 09.45.18
Witte coltrui Fem Fem
Bag Fem Fem

Look 3

Hoe schattig is deze outfit maar tegelijk rete stoer? Een makkelijke zwarte overgooi, met de captain hoody van Daily en om het af te maken een stippen panty. Klaar om op straat deze outfit te rocken, vind je niet?

Triple s Fem Fem
Mango Fem Fem
Sweater Fem Fem
Panty Fem Fem

Ben jij ook zo verliefd geworden op deze eyecatchersTijd om alvast te sparen want er zit helaas wel een aardig hoge prijskaartje aan vast.