We houden van printjes! In het speciaal leopard print. Het is een makkelijk printje om te combineren, maar dan moet je het wel goed doen. Anders kan het ordinair worden, dat willen we absoluut niet! Daarom hebben wij de leukste combi’s uitgekozen met ons favoriete printje.

leopard-header-femfem

Leopard pants

Hallo, perfecte lente outfit! Dit lookje is super geschikt voor de warmere dagen. De broek valt best wel op, dus combineer het met een rustig wit t-shirt. Een paar witte sneakers eronder, een suède tas en speels kettinkje en de outfit is ready. Zouden jullie deze broek dragen?

tshirt-femfem
leopard-jeans-femfem
leather-bag-red-femfem
jetaime-femfem
reebok-femfem

 

Bomber jacket

Houd jij meer van een stoere look? Dan is deze bomber gemaakt voor jou! Combineer het met old school All stars, dan zit je altijd goed! Naast dat deze outfit ontzettend leuk is, zit het ook nog eens super comfy. Hebben! 

leopard-bomber-femfem
broek-femfem
ALLSTARS-femfem
glasses-femfem

Chelsea boots

De print hoeft niet altijd in kleding te zitten, het kan natuurlijk ook in schoenen. Combineer de boots met een blazer. Altijd makkelijk! Een gestreept t-shirt en een mom jeans zijn geschikt voor veel gelegenheden. Om de boel af te maken nog een paar statement oorbellen. Deze toffe look wil je toch in je kast hebben?

jasje-femfem
shirt-streep-femfem
jeans-femfem
oorbellen-femfem
leopardshoes-femfem

Hoe denk jij over leopard print?