De gezelligste dag van het jaar staat weer voor deur. Koningsdag komt eraan dus mogen de oranje kledingstukken weer uit de kast. Heb je nog een beetje inspiratie nodig voor het leukste feestje van het jaar? Wij zetten weer drie  looks op een rijtje zodat jij de show kan stelen op het partijtje van Willem-Alexander.

De knaller

Ga jij echt voor een knallende kleur dan is dit absoluut een look voor jou. Niet alleen je shirt valt op, ook je tas én een touch of orange aan je voeten zorgt ervoor dat jij gegarandeerd opvalt.

Jeans FEMFEM
Sneakers FEMFEM
Oranje Shirt FEMFEM
Screen Shot 2019-04-18 at 17.07.19

Vrouwelijk doch stoer

Hebben de zonnestralen je overtuigd voor een jurkje? Wat dacht je van dit exemplaar van Maje? Maak het stoer met wat sneakers, maar eigenlijk ook ideal als jurk voor bijvoorbeeld een bruiloft. Het enige wat je hoeft te doen is je gympen in te ruilen voor mooie hakken of laarzen.

 

Screen Shot 2019-04-18 at 16.58.56
Nike Sneakers FEMFEM

De nét niet oranje look

Vind je oranje is te heftig of houd je niet van knalkleuren? Ga dan voor licht bruin wat iets weg heeft van oranje maar het nét niet is. Ga bijvoorbeeld voor deze flare van Stieglitz, wat stoere boots eronder en een simple shirtje en ook jij doet mee aan Koningsdag zonder een overdose aan oranje.

DR martens FEMFEM
Screen Shot 2019-04-18 at 16.54.02
Screen Shot 2019-04-18 at 16.55.35

Nog opzoek naar een feestje? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.