Wellicht heb je het al gespot op Instagram:  de núnoo tas. Dankzij veel bekende social influencers, zoals de Nederlandse Lizzy van der Ligt, zijn ze gegroeid in populariteit. Je hebt ze in verschillende kleuren, maten en stoffen én ze zijn nog betaalbaar ook. Hoe je ze het beste kunt combineren? Wij hebben een aantal looks voor jullie verzameld waarbij de tassen tot hun recht komen.

Look 1

Panterprint blijft populair. Of je het nou à la Nel Veerkamp draagt of als accessoire. Combineer het met een legergroene blouse van corduroy en een stippeltjes panty (voor de kou) en maak het af met wat stoere leren laarsjes. Een ideale look voor een zaterdagmiddag terwijl je aan het slenteren bent door Amsterdam.

panter Fem Fem
Jurk Fem Fem
Panty Fem Fem
Schermafbeelding 2019-02-20 om 11.12.56

 

 

Look 2

Mooi geel is niet lelijk, toch? Transparant – je ziet het steeds vaker. Van transparanten jassen tot aan tassen. Voeg er groene cargo pants aan toe, een hoodie en een paar sneakers en de gele Núnoo tas komt echt tot z’n recht.

Gele tas Fem Fem
Zwarte hoodie
Bomber Fem Fem
Broek Fem Fem
Nike Fem Fem

 

Look 3

Deze variant is ietwat kleiner maar hartstikke speels. Combineer het met vrouwelijk roze pak met een paar kistjes om het net even een stoere touch te geven.

Kleine tas Fem Fem
Blazer Fem Fem
Broek Fem Fem
Dr martens Fem Fem

Look 4

Speel je het liever op safe? Dan is zwart ideaal. Trek er wat jeans bij aan, converse sneakers aan je voeten en een wit shirt en je hebt de ideale casual look.

Suede Fem Fem
Schermafbeelding 2019-02-20 om 10.42.54
Hartje Fem Fem
Play Fem Fem

Bekijk ook hoe je het beste een neon coltrui kunt dragen – een trend wat je vooral veel ziet op beelden van street style tijdens Fashion Week.