Terwijl we allemaal bezig zijn om een summerbody te creëren, moeten we ook nog een beetje stijlvol naar de sportschool gaan. Tuurlijk..comfort staat op de eerste plek, maar we willen er natuurlijk ook een beetje goed uit zien. Om daadwerkelijk de stap te zetten om naar de sportschool te gaan, kan vaak nog lastig zijn, maar gelukkig kan een leuk sportsetje je iets meer motivatie geven. Daarom zetten wij een aantal leuke sportitems op een rijtje, die zeker niet in jouw kast mogen ontbreken.

sportschool kleding FEM FEM

Sweaters

Oversized sweaters zitten niet alleen lekker, maar zijn ook nog is erg stijlvol. Shop hieronder een aantal leuke items!

py_2S2E0035-001_a
hmgoepprod
adidas-originals-capuchonsweatshirt-trefoil-logo-hoodie-zwart

 

Tops

De sporttop. Je hebt ze in veel verschillende soorten en kleuren. Hoe leuk is het om met je top juist meer uit te pakken. Dit kan je doen doormiddel van het dragen van kleur en print. We like it!

top
Schermafbeelding 2018-04-05 om 11.45.44
2352604800_2_4_3

Pants

Een goede sportpants vinden, kan vaak nog lastig zijn. Stretcht hij mee? En zit hij lekker? Dit zijn allemaal belangrijke punten waar het aan moet voldoen.

legging
pants
leggingg

Sport-bh

Zonder sport- bh ben je nergens. Ze zitten super comfortabel en zorgen ervoor dat alles goed op z’n plek blijft. Shop hieronder een aantal kwalitatief goede bh’s, zodat jij het lang volhoudt tijdens het sporten!

sportbh
nike
Schermafbeelding 2018-04-05 om 10.59.35

Shoes

Goede schoenen zijn van essentieel belang. Je wilt natuurlijk niet dat je voeten halverwege pijn gaan doen. Met deze schoenen gaat dat zeker lukken. Sooo pretty!

 

Schermafbeelding 2018-04-05 om 11.18.17
CG3497_01_standard
schoenen

Gadgets

En niet te vergeten… de accessoires:

TAS
bidon
sokken

Nu we toch in het thema sport zitten. In de sportschool heb je de meeste kans op een date.