De website waar jij spotgoedkoop allemaal items kunt kopen zoals kleding en sieraden is SHEIN. Iedereen kent het wel, maar eigenlijk weet niemand hoe je het nou daadwerkelijk uitspreekt. Spreek je het nou uit als ‘shine’ of toch als ‘she-in’. Wel heel onduidelijk is het allemaal. Daarom zochten wij het voor je uit!

shein naam uitspreken

Wat is SHEIN?

In 2008 is SHEIN begonnen als bedrijfje in New Jersey. Ondertussen verzendt het bedrijf al naar 80 verschillende landen items over heel de wereld.  Zo staat het bedrijf bekend om de goedkope kleding die je er kan kopen. Je moet er dus wel rekening mee houden dat de kwaliteit van de kleding niet altijd helemaal goed is. De kleding die ze verkopen is namelijk van niet dure stoffen gemaakt  en wordt heel snel in elkaar gezet. Mega duurzaam is het dus niet..

Hoe spreek je SHEIN uit?

Of je er nu kleding bestelt of niet, waarschijnlijk ken je het merk wel en weet je ook van de verwarring van hoe je het nou uitspreekt. Het is dan ook mega verwarrend. Maar hoe je het nou echt goed uitspreekt is ‘she-in’. SHEIN had eerst een hele andere naam. Toen heette het namelijk ‘Shelnside’. Deze naam is 6 jaar geleden dus veranderd naar SHEIN.

Hier kan je wel zien dat jij waarschijnlijk niet de enige was die zich afvroeg hoe je het nou uitsprak. Zo vroeg Melissa het gewoon aan SHEIN via Twitter en ze gaven toen het verlossende antwoord!

Lees ook: Deze 6 kledingstukken vinden mannen onwijs sexy bij vrouwen