Inmiddels zijn er al een paar MAFS trowback-foto’s langs gekomen, maar nog niet van iedereen. Onze knappe Jesse is nu aan de beurt. We zijn even in de archieven gedoken en vonden een prachtige tienerfoto. Was hij toen ook zo knap als nu? Dat mag je voor jezelf bepalen, maar wij van FEM FEM zouden in onze jongere jaren zeker in love zijn.

Jesse en Roxy

De 27-jarige Jesse is een commercieel medewerker en heeft nog nooit een relatie heeft gehad. ”Ik zou mezelf omschrijven als iemand die echt van gezelligheid houdt. Een sociaal iemand. Ik hou graag van mensen om mij heen, vooral in combinatie met een borreltje en een feestje. Ik denk wel dat mijn vrienden echt gaan schrikken, want ik sta binnen de vriendengroep bekend als de eeuwige single”, vertelt hij in het programma. Jesse heeft al vaker op het punt gestaan om een relatie aan te gaan, maar kapte het dan altijd af. Hij ziet het nut er niet van in om met iemand in een relatie te zitten, waar hij toch van weet dat het na een tijdje klaar is. He has a point.

Nu is Jesse gekoppeld aan Roxy, de Brabantse coupeuse. Roxy houdt van gezelligheid en van het lekker sociaal zijn. Ze houdt van haar vrienden om haar heen, en dat zoekt ze ook in een partner. ”In mijn vrije tijd vind ik het heel gezellig om met vrienden een hapje te eten, lekker borrelen”, vertelt zij in het programma. Als we alles zo op een rijtje zetten lijken de twee wel bij elkaar te passen. De newlyweds zijn het nog steeds met elkaar aan het uitzoeken.

Throwback

Jesse is een knappe jonge man, we know. Na de post van @loverealitynl op Instagram, weten we dat hij vroeger net zo knap was. Jesse lijkt de crush van alle tieners te zijn geweest, onze crush zou hij ook zijn geweest. Herken jij hem?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)