Je haarklem goed in doen is en blijft een enorme struggle voor veel mensen. De meiden op internet laten het er allemaal zo makkelijk uitzien, maar dat is in werkelijkheid nooit het geval. Er is bijna altijd wel iets mis – of het nou aan de voorkant of aan de achterkant niet mooi zit. Maar met deze hack zorg je ervoor dat je haar perfect in een haarklem zit!

haarklem in doen hack
Bron: Pinterest

Klem in je haar doen

Het blijft altijd lastig: je haarklem in één keer goed in je hare doen. Ziet het er aan de achterkant goed uit, dan is er aan de voorkant altijd wel iets mis. Ja, the struggle is real. Talloze hacks hebben we al geprobeerd, maar tot nu toe zijn er weinig die het echt makkelijker maken. Maar nu gaat er een hack rond, waar wij toch wel heel veel vertrouwen in hebben!

Lees ook
De beste tips tegen dof en pluizig haar in de wintermaanden

Zo doe je je clip perfect in

TikTokker @amandapinkel deelt een video, waarin ze laat zien hoe zij haar haren in een klem doet. Ze begint door de clip te ‘openen’, en ‘m vanaf de voorkant van haar hoofd naar de achterkant te halen. Hierdoor krijg je een half up, half down haarstijl. Vervolgens zet ze de clip vast en verzamelt ze de rest van haar haar. Dit draait ze vervolgens een aantal keren rond en ‘vouwt’ ze het als het ware omhoog. Daarna opent ze de clip en zet ze haar haarbos vast. Naja, je moet het maar met je ogen zien…

De tekst gaat verder onder de video.

@amandapinkel claw clip hack: perfect volume on top 🙂 #clawclip #clawcliphairstyles #clawcliphack #perfecthairstyle #simplehairstyle #easyhairstyles #longhairstyles #hairhowto #hairtok #clawcliptutorial #thickhairtips ♬ me softly with his songgg – spedupsongshavemyentire❤️‍🩹

Hoewel Amanda het er heel makkelijk uit laat zien, hebben wij zo’n vermoeden dat dit in werkelijkheid ook niet zo is. In de reacties klinkt het dan ook gemixt. “Ik vond het er heel makkelijk uitzien”, schrijft iemand. Terwijl een ander zegt: “Alleen om dit te doen heb ik al een cursus nodig”. Wij zijn heel benieuwd wat jullie van deze hack vinden!