Er is niet één manier om te zoenen, dus het is dan ook niet gek dat we allemaal onze eigen maniertjes hebben. Hoe jij zoent is wel ergens op gebaseerd. Jouw sterrenbeeld zegt er namelijk meer over dan je denkt en heeft ook zeker invloed op jouw manier van zoenen. Benieuwd? Zo zoen jij volgens je sterrenbeeld.

Zo zoen jij volgens je sterrenbeeld

Het is geen kwestie van lippen tuiten. Er zijn veel verschillende manieren om te zoenen! Dit is hoe jij zoent volgens de sterren.

Steenbok

Een steenbok neemt zoenen onwijs serieus en is er dan ook veel mee bezig. Misschien zelfs té veel.. Je hoeft niet verrast te zijn als een steenbok zelfs tijdens het zoenen alleen kan denken aan of het wel goed gaat. Hij heeft nou eenmaal hoge standaarden…

Tweeling

Er is niets beters dan een zoen van een tweeling. Tweelingen gaan helemaal op in het zoenen dankzij hun enthousiasme. Het voelt dan ook echt even alsof de hele wereld om jullie draait.

Boogschutter

Boogschutters pakken het altijd speels aan. Ze zoenen intens, waardoor het soms wat te zwaar aanvoelt. Wel zijn de zoenen van een boogschutter een ideale start van een goede duik tussen de lakens. Succes gegarandeerd, dames!

Waterman

Watermannen staan bekend om hun diepe en attente persoonlijkheid, maar zoeken zeker de randjes op. Geen wonder dat een waterman wel weet wat hij aanmoet met een subtiel bijtje in je lip. Watermannen hebben soms moeite om een echte connectie aan te gaan, maar als de diepe connectie er eenmaal is, is de waterman niet meer weg te slaan.

Weegschaal

Weegschalen weten precies hoe ze jou aan het zoenen moeten krijgen. Op één of andere manier zijn ze ook nooit zelf degene die beginnen met zoenen en weten ze het voor elkaar te krijgen dat ze constant verleid worden door anderen.

Maagd

Een maagd weet alles van zoenen. Ze hebben zich suf gegoogeld om de fijne kneepjes van het vak te leren. Je hoeft dan ook niet verbaasd te zijn als een maagd na de eerste paar dates al op verschillende manieren gezoend heeft. Dat doen maagden om erachter te komen wat je het fijnst vindt!

Leeuw

Leeuwen staan graag in het middelpunt en zorgen ervoor dat zij hun zoenkwaliteiten op orde hebben om dat te behalen. Je hoeft je bij een leeuw in ieder geval geen zorgen te maken over de zoensessie. Hij pakt altijd groots uit en maakt er een grote romantische show van.

Ram

Een ram is absoluut niet verlegen, maar heeft er wel een handje van om de rustige plekjes op te zoeken. Hij neemt er graag de tijd en ruimte voor. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over passie, want die zul je zeker ervaren bij een ram.

Kreeft

Kreeften zien zoenen als een complete sentimentele ervaring. Ze gebruiken zonder schaamte hun handen om het lichaam van de partner uitgebreid te strelen. Een zoen met een kreeft is intens en breidt zich regelmatig uit naar meer 😉

Stier

Een stier steekt veel energie en moeite in een relatie. Dit merk je ook aan het zoenen van een stier! Je bent een echte geluksvogel als je met een stier mag zoenen, want alle passie en energie wordt erin gestoken. De stier staat niet voor niets bekend als een echte voorspelliefhebber.

Schorpioen

Schorpioenen zien hun kans schoon en nemen vaak zelf het initiatief als het om zoenen gaat. Ze kennen overigens ook geen angst en gaan er vol in. Terughoudendheid komt niet voor in het woordenboek van een schorpioen.

Vissen

Vissen zijn de winnaar als het gaat om zoenen. Alles aan de zoen van een vis is perfect. Ze zijn zachtaardig, stil en zitten vol met passie. Zoenen met een vis is een ware doom voor iedere man of vrouw!

Lees ook: Dit is waarom jij goed bent in bed (volgens je sterrenbeeld)