We zijn onderhand wel een beetje klaar met iedereen die claimt dat bier een mannendrankje is, niet waar? Vrouwen die bier drinken zijn namelijk hartstikke sexy en vrouwelijk, het wordt steeds populairder én mannen vinden het ook nog eens woest aantrekkelijk. Dus als we het hebben over het item waar je van de zomer niet zonder kan, dan is het sowieso de Brouwers Balkonbar ter ere van hun nieuwe range aan bieren, exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Worden jij en je partner hier blij van? Rapapa je kan ‘m bij ons winnen.

balkon bar FEM FEM

Brouwers Bier heeft zijn assortiment uitgebreid en dat is al reden genoeg voor een feestje. Heb je geen tuin om in te chillen met dit zomerse weer, maar moet je het doen met een mini balkon? Dan wil je dit. Om hun uitbreiding te vieren geven ze namelijk een aantal limited edition ‘Balkonbarren’ weg waarmee jij jouw balkon dé plek maakt om te genieten van het zonnetje met een ijskoud biertje.

Waarom de leukste vrouwen bier drinken

We zeiden het net al: bier wordt altijd gekoppeld aan mannen, maar laten we eerlijk wezen, dat is natuurlijk volstrekte onzin. De stempel dat vrouwen bier niet lusten, klopt niet. Er zijn een hoop vrouwen die ultiem kunnen genieten van een ijskoud biertje en zelfs voldoende die makkelijk mannen onder de tafel drinken. Vrouwen die bier lusten zijn niet op hun mondje gevallen, ze hebben altijd hun woordje klaar, altijd in voor een feestje, alles behalve veeleisend en calorieën tellen? Daar doen ze al helemaal niet aan. Logisch dat mannen dit woest aantrekkelijk vinden.

Het assortiment

Er is voor ieder wat wils met in totaal vier nieuwe toevoegingen aan het Brouwers Bier assortiment. Zo hebben we de Brouwers 0,0%, uiteraard voor alle Bob’s of iedereen die liever even voor een alcoholvrij variant wil gaan – boordevol karakter met een robuuste smaak. Dan hebben we de Brouwers 2,5% – een natuurlijke volmout lager bier. De Brouwers Weijzen met een fruitige, kruidige smaak en romige schuimkraag en als laatste de Brouwers IPA voor iedereen die houdt van een frisse pale ale smaak.

Win

Afijn, valt jouw balkon in de categorie klein maar fijn, maar wil je het nóg beter maken? Dan is deze limited editon balkonbar ideaal voor jou. Wat je moet doen is heel simpel: tag jouw bier-buddy/bier-hubby/wie het ook maar mag zijn met wie jij je zwoele zomeravonden op je balkon wil doorbrengen inclusief ijskoud biertje op Facebook en wie weet staat ‘ie binnenkort bij jou thuis.

Cheers!