Met de zomer in zicht zijn we massaal bezig met het voorbereiden van onze zomergarderobe. En wanneer we het hebben over een zomergarderobe denken we vrijwel meteen aan items zoals jurkjes en wellicht ook bikini’s, maar de ware essential is toch stiekem wel de zomerse dames blouse want: perfect voor dagen dat je casual gekleed wil, je kant het eindeloos combineren én ideaal op de werkvloer.

blouse FEM FEM

Je hebt ze in allerlei soorten en maten en vooral velerlei prints; van de witte blouse tot een spijkerblouse, een panterprint blouse, geruite blouse of gewoon een basic zwarte blouse. Bij Esprit is het een waar paradijs als je zoekende bent naar een getailleerde dames blouse. Het modemerk heeft zich overduidelijk verdiept in het item dat vrijwel elke vrouw zielsgraag draagt. En ook hun assortiment is uitgebreid waardoor je gegarandeerd scoort met het vinden van een dames blouse wat passend is bij jouw kledingstijl.

Van casual tot ideaal op de werkvloer, maar ook ideaal voor het festivalseizoen; de dames blouse is een must have voor je zomergarderobe.

Voor op de werkvloer

Ga jij geregeld in pak naar werk, dan werkt dit item als ideale basis en kun jij jouw look er omheen bouwen. Vooral de neutrale kleuren (zoals een witte blouse bijvoorbeeld) geven je qua styling veel mogelijkheden, vooral wanner je in de warmere maanden fellere kleuren durft te dragen.

Voor op het strand

Een bloes of een tuniek is de perfecte strandaccessoire voor een dagje aan de kust. Mocht het iets frisser worden of mocht je even over de boulevard willen lopen, een tuniek is makkelijk aan te trekken en ook niet geheel onbelangrijk, stijlvol. En weet ook, het vinden van een mooie blouse of tuniek hoeft heus niet prijzig te zijn. Zo heb je bij ketens zoals Arket en het Franse Sézane, maar ook bij het Duitse merk Edited, voldoende keus.

Screen Shot 2019-04-30 at 12.18.02
Screen Shot 2019-04-30 at 12.20.17

Voor op het festivalterrein

Het festivalterrein is de plek waar mensen iets meer uit hun comfort zone durven te gaan. Nu willen we niet zeggen dat een panterprint blouse heftig is (voor sommige mensen wordt dit printje zelfs gezien als een neutrale kleur), maar opvallend is het wel. En wie wil er nou niet opvallen tijdens een feestje?

Voor in de stad

Casual maar comfortabel is wat je wilt wanneer je gaat slenteren door de stad. Hierbij is een spijkerblouse uiteraard een aanrader. Easy te combineren met een broek of rok, trek er sneakers bij aan en voilà. Jij bent ready om urenlang rond te slenteren door de stad.

Afijn, ben jij al volledig zomerproof en heb jij voldoende zomerblouses in je kast hangen?